Tuorein sisältö

Kotimainen funeral doom -pioneeri Skepticism julkaisi uutta

24.09.2021 klo 11.50 | Luettu: 292 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotimainen funeral doom -pioneeri Skepticism juhlii 30-vuotista taivaltaan julkaisemalla kuudennen albuminsa "Companion".

Companion on nauhoitettu Sonic Pump Studioilla, jossa tuotannosta vastasi Nino Laurenne. Vaikka uutukainen on sävelletty ja työstetty Skepticismille ominaiseen tapaan, voi kuuden raskaan kappaleen kokonaisuudelta kuulla myös tuoreita elementtejä.

"Kesti jonkun aikaa, ennen kuin aloin ymmärtää miten bändi soittaa ja miltä sen tulee kuulostaa. Vaikkapa virvelirummun soundin kanssa oli alkuun ihmettelemistä, koska Skepticismin virvelissä ei ole mattoa. Melko pian tuli selväksi, että oli pakko pidättäytyä monista perinteisistä miksaustekniikoista. Rumpuihin saatiin lopulta hienosti vangittua soittohetken tunnelma – ja niihin käytetty kaiku on varmasti pisin, jota olen koskaan käyttänyt. Pitkän historian ja omalaatuisen soundin omaavan yhtyeen ulosanti on saatava ikuistettua sellaisenaan levylle, vaikka se vaatisi tavanomaisesta poikkeavia tekniikoita."

Levyn julkaisukeikka järjestetään Turun Apollossa Metal.Fucking.Hell. -festivaalilla lauantaina 25.9.2021.V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Olen yrittänyt tehd... Kulttisuosioon nouss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova