Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-2: juuri kun luulit saavasi kuolla vanhuuteen villapaidassa

29.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1383 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 2:
Vacay Patrol


Vaikka sankarit ovat kiinnostavia, on välittömästi kiinnostavampaa seurata uusia (tai unohtamiani) pöpejä, koska he eivät symboloi päämäärätöntä toistoa vielä. Valaistussa roskapöntössä on aivot. Sissigorilla osaa kieliä. He lähettävät vihreän ja punaisen villapaitamiehen vaanimaan sankareita. Villapaitamiehet eivät saa mitään aikaan vuosikymmeniin, kuten ei saa kukaan muukaan.

(Kuvitellaan tähän lista asioista, joista sankarit ruikuttavat tauotta.) Nyt he lomailevat, joten he eksyvät sinne, missä villapaitajengi on päivystänyt 40-luvulta saakka.

Kun osapuolet kohtaavat uneliaassa ravintolassa, mitään ei tapahdu. Ainoa aito supersankari Cyborg funtsii, että jotain pitäisi tapahtua, kun vihreällä sedällä on superroiston nimi, mutta muita vain masentaa.

Lopussa he tanssivat vanhan discobiisin tahtiin. Rukoilin lopputekstejä: jätetään tämä tähän, niin tämä toimii. Olen 40. Ihan turhia ovat sankarifantasiat, mutta voisin itsekin rysäyttää lantiota, jos jaksaisin ensin siivota. Punaisen Billy Boydin on ihan pakko sekoilla lopussa, kun tuttu "kusinen" aikamatkustaja yllyttää, mutten kehtaa narista parista sekunnista, vaikka "energinen outoilu" maistuu katteettomilta lupauksilta. Fantasioin, että sankarit ammuttiin ja sarja päättyi. Sekin toimii.


Keskiarvo 26 jakson jälkeen:


< Jakso 3-1 --- Jakso 3-3 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Britney Spears ... The Book of Boba Fet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova