Tuorein sisältö

Doom Patrol, osa 13: onpas tylsä sarja, sanoo roisto ja auttaa

31.07.2019 klo 22.30 | Luettu: 1436 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 13
Flex Patrol


Tiedätkö sen äänen, kun vipu väännetään alas ja romuluinen sähkölaite sammuu dramaattisesti? Aivoni päästävät sen aina, kun jakso pysähtyy Negative Manin takaumaan. Ne ovat vaihtelevia ja tässä jaksossa takauma on nopeasti perusteltu, mutta ei piru, että niitä riittää. Supersankarivankilassa viimeksi kyräillyt partasuti paljastuu telepaattiseksi tarzaniksi, joka on mainittu eri yhteyksissä. Takauma osoittaa hänen ja Negativen tavanneen. Ei tämä mihinkään vielä johda, mutta sarjan standardeilla asiat etenevät.

Kehonrakentaja kalsareissa olisi hauska ja jännittävä vakiohahmonakin: se on oodi ihmiskunnalle, kun lihasvuori sukupuolesta riippumatta on erikoistehosteita näyttävämpi. Tämä heppu on ikinuori kaikkien supersankareiden tavoin ja vankeudessa seonnut, mutta silmät syttyvät söötin Highlander-henkisesti, kun hän näkee mummoontuneen heilansa. Ilmeisesti tarzanin telepatiapuoli mahdollistaa kauden huipentuman (jäljellä on 2 jaksoa), joten: jee ja pih, vaikka.

Moniongelmainen Cyborg mureutti isäänsä, joka ei kuollut. Sen sijaan, että tarzanin tunteva kumilyyli osallistuisi ns. pääjuoneen, hänkin on sairaalassa istuskelemassa. Joutessaan hän esittää satunnaiselle papalle katuvaisen luennon historiastaan, poukkoillen teemasta toiseen. Näyttelijä pistää parastaan - mutta miksi ihmeessä nyt, ulisin. Paljastuu, että Mr. Nobody (joka tietää tämän olevan tv-sarja) on kyllästynyt 13 jaksoa kestäneeseen poukkoiluun ja jaaritteluun ja hän tarjosi sankarille eheyttävän hetken, jotta pääsemme asiaan. Tälle on pakko hymyillä. Olisipa Nobody heittänyt pari sanaa jokaisessa jaksossa.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Osa 12 --- Osa 14 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nelli Matula julkais... Vuoden kauhutähti Lu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova