Tuorein sisältö

Scarlett Johansson päätyy Disneyn kauhutorniin, eli kaikki on taas hyvin

01.10.2021 klo 14.50 | Luettu: 2001 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Scarlett Johansson ja Disney ovat sopineet erimielisyydet koskien Black Widow -leffan tuottojen jakoa. Koronaviruksesta johtuen Black Widow julkaistiin teattereissa ja Disney+ -palvelussa samaan aikaan. Vaikka Disney+ -versiosta pyydettiin lisähintaa, Johansson koki, että tempaus vähensi hänelle kuuluvien bonusten määrää.

Johansson haastoi Disneyn oikeuteen, ja riita tulehtui viimeistään, kun Disneyn edustaja tylytti Johanssonia. Lehdistö maalaili, että kyseessä on koko alan muuttava kärhämä, joka osoittaa, kuinka naistähtiä kohdellaan erilailla. Ainakin se on varmaa, että osa uusista Hollywood-sopimuksista huomioi sen, että teatterilevityksestä voidaan joutua tinkimään.

Johanssonin ja Disneyn uuden sopimuksen yksityiskohtia ei paljasteta, mutta Johansson ja Disney-pomo Alan Bergman ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä. Osapuolet ovat ylpeitä myös yhteisistä projekteistaan, ja Johansson aikoo jatkaa Disneyn leivissä.

Johansson on yhä kiinnitetty Tower of Terror -elokuvaan, joka perustuu Disneyn huvipuistovehkeeseen. Leffasta oli puhetta juuri ennen riitaa.

"Luova kirjanpito" eli se, etteivät isoimmatkaan hitit vaikuta tekevän voittoa, josta riittää jaettavaa, on Hollywoodin vanha vaiva.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näyttelijä ja muusik... Negatiiviset Nuoret,... >

Keskustelut (1 viestiä)

4vengers

02.10.2021 klo 12.13 1 tykkää tästä

"Sovittelun summa on nyt paljastunut. Disney maksaa yli 40 miljoonaa dollaria, kun elokuvan elinkaari on päätöksessä. Johansson sai jo 20 miljoonan dollarin palkkion elokuvasta, joten puhutaan oikein mukavasta summasta."

https://comicbook.com/marvel/news/scarlett-johanssons-blac
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova