Tuorein sisältö

Pixarin merihirviöt menevät suoraan Disney+ -palveluun: uusi Luca-traileri

28.04.2021 klo 17.10 | Luettu: 1878 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pixarin Luca-elokuvan juonikuvaus on elänyt mainoskampanjan aikana, mutta palaset loksahtelevat yhteen.

Alussa vaikutti siltä, että nuori poika lomailee Italiassa ja tutustuu ikäiseensä merihirviöön. Sitten paljastui, että hän on itsekin merihirviö. Se on pidettävä salassa. Se vaikutti olevan hänelle uutta tietoa. Elokuva kerjäsi vertailua Oscar-palkittuun Call Me by Your Name -draamaan, jossa teinipoika myöskin lomailee Italiassa ja rakastuu vanhempaan mieheen. Lucaa on jopa kuvailtu Call Me by Your Namesta tutun Timothée Chalametin kopioksi, koska heillä on samantapainen kampaus.

Pojat tosiaan ovat merihirviöitä, jotka lomailevat Italiassa, mutta he ovat ystäviä jo meressä. Se ei ole vedenalainen maailma, johon kokematon poika tutustuu, vaan toinen merihirviö esittelee hänelle ihmisten maailmaa. Hyvät sadut ovat monitulkintaisia, mutta uuden trailerin jälkeen ajatus "The Shape of Water kohtaa Call Me by Your Namen" on vähemmän ilmeinen kuin kampanjan alussa.

Disney+ esittää elokuvaa 18. kesäkuuta alkaen. Se kuuluu kuukausihintaan. Animaatiosta Raya ja viimeinen lohikäärme pyydetään tällä hetkellä lisämaksua, mutta 4. kesäkuuta alkaen sekin kuuluu normaaliin tilaukseen.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mestareiden mestari ... Chris Pratt matkusta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova