Tuorein sisältö

Y: The Last Man 1-2: miesten työt jäävät tekemättä, joten pelastetaan spermapankki

05.10.2021 klo 21.00 | Luettu: 1695 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Would the World Be Kind


Ja nyt sarja kertoo maailmasta, jonka miehet kuolivat. Perusidea kantaa, vaikkei sitä juuri mausteta. Siinä on aina ironiaa, kun arki kosahtaa laajan ihmisryhmän poistuttua, koska kaikkia tarvitaan, tai niin on kiva uskoa. Energiatuotanto ja kuljetus ovat miesvaltaisia aloja, joten kaaoksen ymmärtää. Spermapankki on jo varageneraattorin varassa, joten ryhdistäytykää nopsaan, rouvat! Jakso on hauska kuin uutinen brexitin tyhjentämästä maitokaupasta (?).

Jakso hyppää ensin viikon päähän mieslopusta ja sitten vielä pidemmälle. Ensireaktioiden ohittaminen herättää kysymään, miten paljon ideaa on ajateltu. Räyhä, kyräily ja pähkäily presidentin kansliassa ovat sitä mitä aina. Sen uskon, että amerikkalaiset naiset kykenevät möyhöttämään, vaikka miehet ovat alan mestareita.

Viimeinen mies Yorick esiteltiin tyhjäntoimittajana. Vain otsikko tekee hänestä päähenkilön. Alustavan siteen häneen saa muodostettua, kun hän kylmässä viemärissä uituaan hukkaa hetkeksi apinansa ja päätyy itkemään vieraskielisten naisten edessä alasti. Se on selkeä pohjakosketus, joten ehkä nousu kiinnostaa. Melkein toivon jonkun epäilevän ääneen, että hän selvisi, koska hänessä on (möyhöttävien homeovestiittien standardeilla) niin vähän miestä.

Hän päätyy jo nyt äitinsä helmoihin. Äiti on se presidentti. Tämä on hyvin typerää, mutta yritän olla antamatta liikaa painoa jaksojen lopuille.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Andrew Garfield hoil... Yli 100 miljoonaa le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova