Tuorein sisältö

HBO Max julkisti suomalaisen jännityssarjan

06.10.2021 klo 20.30 | Luettu: 1081 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


HBO Max korvaa HBO Nordicin 26. lokakuuta. Tiedossa on runsaasti uutta sisältöä, ja kuukausihinta on ainakin ensialkuun edullisempi.

HBO Max on julkistanut ensimmäisen suomalaisen yksinoikeussarjansa, jonka työnimi on ID. Sarjan ovat luoneet Mia Ylönen (Mädät omenat) ja Aleksi Bardy (Leijonasydän).

Päähenkilö on suomalainen poliisietsivä Emma, joka tutkii taideväärennöksiä. Hän soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppakamariin tutkiakseen sen kytköksiä pahamaineiseen rahanpesijään. Emma on luonteeltaan säyseä, mutta kun hän omaksuu äkkipikaisen seurapiirikaunottaren roolin ja rikosten maailma alkaa avautua, hän joutuu kohtaamaan myös hautaamansa muistot.

Ylönen kuvailee sarjaa näin. "ID tarkastelee identiteetin, moraalin ja omien rajojen asettamisen kysymyksiä. Me kaikki elämme monien identiteettien ristipaineessa. On työminä, yksityinen minä, unelmiemme sankari-minä, menneisyyden haavoittama uhri-minä ja onnellinen, täydellistä elämää sosiaalisessa mediassa elämä ihanne-minä. Kuka itse olisit, jos voisit olla kuka tahansa? Iloitsisitko mahdollisuudesta luoda nahkasi ja löytää itsesi uudelleen, vaikka se tarkoittaisikin vanhan minäsi hylkäämistä?"

Bardy jatkaa: "Haluamme tulevan sarjamme seisovan ylpeänä temaattisten ja tyylillisten HBO-edeltäjiensä rinnalla. Sarjassa tulevat yhdistymään korkeiden panosten trillerin syke ja taideväärennösten visuaalisesti lumoava maailma. Yhdistelmä on ennennäkemätön - toiminnan, tunteen ja taiteen räjähdys."

Tiedossa on kuusi noin 50 minuutin jaksoa. Tuotanto alkaa ensi vuonna.

Lähde: lehdistötiedote

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Peter Dinklage on Cy... Netflix-fantasia Loc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova