Tuorein sisältö

Härnäystä Michael Keatonin Batmanin paluusta, Dwayne Johnsonin superkonnasta ja Shazamin jatkeesta

17.10.2021 klo 00.30 | Luettu: 1788 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Keaton palaa Batmaniksi ensi vuonna elokuvassa The Flash. Ezra Millerin näyttelemä The Flash on niin nopea, että hän voi rikkoa ajan ja jopa universumien rajat. Se on johtanut vaihtoehtoisiin todellisuuksiin sarjakuvissa, ja nyt sankari tulee kaivaneeksi Tim Burtonin Batmanin naftaliinista. Sekin vahvistetaan, että sankari törmää omiin vaihtoehtoisiin versioihinsa.


Black Adam on "Shazamin paha peilikuva" ja Teräsmiehellekin fyysisesti pärjäävä superroisto ja antisankari. Häntä näyttelevä Dwayne Johnson varjelee usein omaa brändiään, joten siinähän on suhteellista särmää, että Adam vaikuttaa puhtaalta pahikselta oman elokuvansa ensimmäisessä näytteessä. Adam tulee kohtaamaan Justice Leagueta vanhemman Justice Society of America -supertiimin, jonka jäseniin lukeutuu Pierce Brosnanin näyttelemä Tohtori Kohtalo.

Varsinainen näyte elokuvasta alkaa kohdassa 2:45. Ensi-ilta on myöskin ensi vuonna.


Alunperin pahan Johnsonin oli tarkoitus kohdata Shazam saman tien, mutta tappelu viivästyy ja viivästyy. Shazam! Fury of the Gods eli Shazam 2 valmistuu vuonna 2023. Shazamilla on monien legendojen voimat, kuten kreikkalaisesta mytologiasta tutun Atlas-titaanin kestävyys. Jatko-osassa hän kohtaa Atlaksen tyttäret, joita näyttelevät Helen Mirren, Lucy Liu ja Rachel Zegler.

Kaikki tuoreet DC-uutiset ovat peräisin DC FanDome -lähetyksestä, jossa myös vilkaistiin Shazam kakkosen kulisseihin.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Suicide Squad, D... Arvuuttaja, Kissanai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova