Tuorein sisältö

Dwayne Johnson pitää Vin Dieselin Fast & Furious 10 -kutsua manipulointina

03.01.2022 klo 18.40 | Luettu: 1227 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vin Diesel julkaisi somessa avoimen kirjeen, jolla hän maanitteli Dwayne Johnsonia takaisin Fast & Furious -sarjaan. Diesel kuvaili paluuta Johnsonin kohtaloksi: vain Johnson voi näytellä Luke Hobbsia. Diesel mainitsi luvanneensa edesmenneelle Paul Walkerille, että viimeisestä leffasta tulee paras. Diesel myös kuvaili Johnsonia pikkuveljekseen ja vetosi siihen, että hänen lapsensa kutsuvat Johnsonia sedäkseen.

Johnsonin mukaan tilanne on hyvä esimerkki Dieselin manipuloivasta asenteesta. Johnson on kuukausia sitten sanonut sekä Dieselille että elokuvastudion edustajille, ettei hän missään nimessä aio palata. Johnson on omasta mielestään ollut ystävällinen mutta selkeä.

Johnson tahtoi jäädä sivuun arvokkaasti, mutta asiaa pitää taas julkisesti kommentoida. Hän ei pidä lasten ja vainajien vetämisestä mukaan, mutta hän toivottaa yhä onnea ja menestystä sarjalle ja sen tekijöille.

Johnson ja Diesel riitautuivat aiempien osien kuvauksissa. Johnson kertoi jo aikaa sitten, että asiasta on keskusteltu sen verran, että osapuolet voivat olla kohteliaasti eri mieltä.

Pääsarja päättyy "kymmenenteen osaan", joka on kaksiosainen elokuva. Leffoja on jo tehty 10, jos Hobbs & Shaw lasketaan mukaan. Muutkin sivuraiteet ovat mahdollisia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Cenan hävytön P... Mustalle listalle pä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova