Tuorein sisältö

Se on virallista: Dyyni saa jatko-osan

26.10.2021 klo 22.45 | Luettu: 1328 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tieteiselokuva Dyyni (Dune) ilmoittaa alussa olevansa Osa 1, eikä leffa käy läpi kuin puolet Frank Herbertin klassikkoromaanista. Uhkapeli kannatti. Leffan rauhallista rytmiä on enimmäkseen ihasteltu. Voittoa se ei ole lippuluukuilla tehnyt, mutta korona- ja suoratoistoajalla kiinnostus on riittävää studion mielestä.

Osa 2 on saanut vihreää valoa. Ensi-ilta on lokakuussa 2023. Ohjaaja Denis Villeneuvella on mielessä trilogia, mutta kolmannen osan on määrä perustua jatko-osaromaaniin Dyynin Messias, joten tarina saattaa saavuttaa tyydyttävän pisteen jo nykyisellä päätöksellä. Jos kiinnostusta riittää, Herbertin romaaneista löytyy suunta pidemmällekin saagalle.

Pohjois-Amerikassa Dyyni saapui teattereihin ja HBO Maxiin viime viikolla. Tällaiset yhtäaikaiset julkaisut ovat nakertaneet lipputuloja, mutta Dyynin avaustulos kotimarkkinoilla oli silti yli 40 miljoonaa dollaria.

HBO Max aloitti Suomessa tänään. Warner Bros. -studion elokuvat saapuvat Suomen HBO Maxiin 45 päivää ensi-illan jälkeen. Dyyni ilmestyy Suomen Maxiin 1. marraskuuta, eli matematiikka toimii.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Doom Patrol 3-5: Alz... Remppa vai muutto Su... >

Keskustelut (2 viestiä)

JesseK

Rekisteröitynyt 12.04.2016

26.10.2021 klo 23.00 9 tykkää tästä

Mahtava uutinen!
lainaa
RandomSwinger

27.10.2021 klo 23.50 1 tykkää tästä

Tämä on tosiaan lohduttava uutinen. Vaikea antaa edes mitään järkevää arvosanaa tuolle ykkösosalle, niin kesken se auttamatta jää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova