Tuorein sisältö

Ana de Armas on John Wick -maailman kostonhimoinen Ballerina

29.10.2021 klo 22.00 | Luettu: 2263 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


John Wick -saagan laajennusyritykset jatkuvat koronatauon jälkeen. Neljännen leffan kuvaukset ovat käynnissä ja ensi-ilta on keväällä. Mel Gibson kiinnitettiin hiljattain The Continental -esiosasarjaan. Sisarelokuva Ballerina vaikuttaa löytäneen tähtensä: neuvottelut on aloitettu Ana de Armasin kanssa.

Ballerina oli John Wick -leffoista inspiroitunut itsenäinen tarina, kunnes siitä päätettiin tehdä virallinen osa. Kolmannessa Wickissä vilahtaa useampi ballerina, ja ilmeisesti oman elokuvan saava on yksi heistä, vaikka näyttelijä vaihtuu. Nuoresta ballerinasta on tullut palkkamurhaaja, joka vannoo kostoa perheensä tappajille.

De Armas on tuttu mm. elokuvista Veitset esiin, Blade Runner 2049 ja 007 No Time to Die. Ballerinan ohjaa Len Wiseman, joka ohjasi ensimmäiset Underworld-elokuvat ja neljännen Die Hardin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< KISSin kitarateknikk... What We Do in the Sh... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

30.10.2021 klo 20.44

Olen varovaisen hyvää mieltä tästä! Jaksan enää harvoin innostua uusista fiktiouniversumeista, mutta John Wickin salamurhaajafantasia on kaikessa pöhköydessään ollut hyvin kiinnostava. Kun nyt vain malttaisivat olla latistamatta fantasiaelementtiä liikaa. Tämmöiset hommat menevät pilalle jos niitä yritetään liikaa pultata reaalimaailmaan (Nolanin Batmanien suurin synti mielestäni).
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova