Tuorein sisältö

KISSin kitarateknikko kuoli koronaan - KISS vastaa syytöksiin kiertueen koronakäytäntöjen laiminlyönneistä

29.10.2021 klo 20.41 | Luettu: 896 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS-legenda Paul Stanleyn kitarateknikko Francis Stueber kuoli reilu viikko sitten koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Stueber oli kuollessaan 53-vuotias.

Stueber kuoli hotellihuoneessaan Detroitissa, mies oli karanteenissa koronaviruksen johdosta.

KISSin kiertuehenkilökunnan sisältä on kuulunut kritiikkiä koronakäytäntöjen riittämättömyydestä. Bändin "End Of The Road" -kiertueen koronakäytäntöjä on ruodittu mm. Rolling Stone magazinessa.

Sisäpiiriläisen mukaan kiertuehenkilökunnan jatkuva (päivittäinen) testaus laiminlyötiin, ja jotkut kiertuehenkilökunnan jäsenistä peittelivät oireitaan ja esittivät jopa vääriä tietoja rokotehistoriastaan.

KISSIn kiertuee tuotantopäällikkö myönstää, ettei päivittäinen testaus ollut käytössä mutta testiin pääsi aina halutessaan, ja varsinkin oireiden myötä. Testejä tehtiin kuitenkin aktiivisesti. Kiertuebusseissa oli saatavilla kuumemittareita, käsidesiä ja kasvomaskeja.

Myös KISS on julkaissut tiedotteen liittyen väitteisiin laiminlyönneistä. Bändin suunnalta vakuutetaan, että koronakäytännöt ovat asiallisessa kunnossa. Kuitenkin, globaalin pandemian aikana kaikkia riskejä ei voi etukäteen välttää ja estää.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Foundation 1-7: plan... Ana de Armas on John... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova