Tuorein sisältö

Temptation Island Suomi -parin välillä jännitettä aiheuttaa läheisyys: 'Mä en halua yhtään melkein mitään'

02.11.2021 klo 12.10 | Luettu: 787 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Temptation Island Suomi juhlii pyöreitä ja kymmenes kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 24. marraskuuta. Parisuhteet laitetaan testiin Espanjan polttavana auringon alla. Houkutuksia tarjoavat kuumat sinkut, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle.

Yksi pariskunnista, Jani ja Siiri, jäivät toistensa pauloihin kesäfestareilla. Vuoden seurustellut pari asuu ja viihtyy umpirakastuneina yhdessä.

"Pisin aika, mitä me on oltu erossa, on joku kolme tai neljä päivää".

Siirin jääkiekkoharrastus on tuonut tullessaan paljon miespuolisia ystäviä. Jani puolestaan ei ole täysin vakuuttunut menevän Siirin iltaseuruevalinnoista, ja Siiri kokee Janin mustasukkaisuuden jarruttava tekijänä.

"Mustasukkaisuus johtuu varmaan eniten siitä, että Siirillä on enemmän poikapuolisia kavereita. Kyllä mä Siiriin luotan, muihin jätkiin en luota", Jani sanoo.

"Toivon, että reissussa se muuttuu enemmän sellaiseksi terveeksi mustasukkaisuudeksi, ettei olis niin pakottavaa tarvetta tietää ja tutkia toisen asioita", Siiri sanoo.

Pariskunta on vaiheessa, jossa Jani haluaisi tehdä kaiken yhdessä ja Siiri silloin, kun siltä tuntuu.

"Läheisyys ei ole mulle kovin tärkeetä. Janille se on tärkeetä. Meillä on siinä suuri ero. Mä en halua yhtään melkein mitään ja Jani haluaisi koko ajan halia ja pussailla", Siiri kuvailee.

Edellä olevan syyn johdosta ilmassa on epävarmuutta.

"Pelkään, että löytyy mimmi, joka pystyy paremmin tuomaan Janin tarvitsemat tarpeet, jos ne on Janin prioriteettilistalla korkeella. Se on ehkä pahin pelko".



(Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Taivaalta putoava Ku... Oulun Metal Capital ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova