Tuorein sisältö

Nyt se on selvää - miesten jalkapallon MM-kisojen otteluita myös MTV:n kanavilla sekä C Morella

02.11.2021 klo 17.57 | Luettu: 1003 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Miesten jalkapallon MM-kilpailut ovat yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista. FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailut järjestetään marras–joulukuussa Qatarissa ja luvassa on yhteensä 64 ottelua.

Yle hankki FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailujen esitysoikeudet vuoden 2018 lopulla. Nyt MTV ja Yle ovat sopineet yhteistyöstä.

Diilin mukaan otteluista 22 tullaan näkemään suorana MTV:n tv-kanavilla sekä samanaikaisesti maksuttomassa mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus) ja C More -suoratoistopalvelussa. Kaikki ottelut ovat jälkikäteen katsottavissa mtv-palvelussa, C Moressa ja Yle Areenassa. Tarkempi otteluohjelma esityskanavineen ja -ajankohtineen julkaistaan lähempänä.

"Tämä on luonteva jatko aiemmalle vuoden 2026 kisoista sovitulle yhteistyölle MTV:n kanssa. Pääsemme aloittamaan kumppanuudessa uudenlaisen vaiheen, samaan tapaan kuin muissa Pohjoismaissa on tehty jo vuosia. Kokemukset esimerkiksi Ruotsista ja alustavat suunnitelmat MTV:n kanssa lupailevat suomalaisille futisfaneille erinomaista kokonaisuutta", Ylen Urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen sanoo.

(MTV Oy, Yle)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< What We Do in the Sh... Pippa bongaa sokeria... >

Keskustelut (1 viestiä)

fakta

03.11.2021 klo 20.41

Selvää kuitenkin on, että Suomea ei näissä kisoissa tulla taaskaan näkemään ja kun tarkemmin asiaa ajattelee niin se on vain hyvä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova