Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows 3-9 ja 3-10: vampyyrit ovat sairaita kuin Hirviniemi & Hedberg

02.11.2021 klo 21.00 | Luettu: 1617 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jaksot 9 ja 10:
A Farewell ja The Portrait


Nandor pelastettiin joogakultista, mutta häntä masentaa yhä. Hän kokeilee rituaalia, jossa vampyyri nukkuu vuosisatoja. Samaistut yritykseen, jos olet useinkin herännyt aamukahdeksalta, mutta noussut vasta keskipäivällä, vaikka taloudessa tapahtuu asioita.

Leidit ja lordit kuten itseään näyttelevä Bladen sivunaama Donal Logue vierailevat. Hätävalheen mukaan Nandor on kuollut, joten vieraat tahtovat nähdä hänen kikkelinsä. Sehän on sairaan Luokkakokous-vitsin pykälää sivistyneempi versio, koska Nandor elää, eivätkä nekrofiilit ole päähenkilöitä.

Aloin uskoa, että Nandor saattaa jättää sarjan (voi ei), mutta se onkin Colin, joka on kuolemassa. Lopetus on hykerryttävä shokki johtuen siitä, kuinka jatkuvuuden tunne on hillitysti vahvistunut, vaikka sarja yhä pääasiassa hohhailee.

Kauden päätös lupailee kaiken muunkin muuttuvan, vaikka esillä ovat tavat, joilla kaikki voidaan nollata. Nandor ja Nadja tahtovat lähteä maailmalle eri suuntiin. Guillermo tahtoisi nousta Colinin paikalle ja Laszlolla on pikkumaiset syynsä narista, mutta porukka tosiaan hajautuu ja sehän menee sekoiluksi - ja sitten itsensä nurkkaan maalanneet kirjoittajat karkaavat ikkunasta lomalle perusperinteisesti. En röhöttänyt, mutta elin hetkessä ja nautin jatkuvuuden illuusiosta.


Keskiarvo 30 jakson jälkeen:


< Jaksot 3-7 ja 3-8 --- Jaksot 4-1 ja 4-2 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jared Leto on Marvel... Nyt se on selvää - m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova