Tuorein sisältö

Waltarin Helsinki uusiksi saksalaisin voimin

12.11.2021 klo 12.04 | Luettu: 1078 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen crossover-metalliskenen lipunkantaja Waltari julkaisee tänään uuden Helsinki 2021 -singlen tulevalta "3rd Decade – The Anniversary Edition" -albumiltaan. Levyn kappaleet ovat uudelleen äänitettyjä versioita bändin uran varrelta, ja vierailijoiden määrä ja laatu ovat omaa luokkaansa. Albumi julkaistaan 26.11.2021.

"Jos on yksi kappale, joka kiteyttää sen, mistä Waltarissa on kyse, sen täytyy olla Helsinki. Se on eräänlainen ’rakkauslaulu’ Waltarin päätukikohdasta Suomessa, täynnä romanttisia lauseita paikallisesta ilmapiiristä (’Atmosfear’). Saksalainen April Art halusi luoda oman visionsa kappaleesta ja me autoimme perusraidoilla ja perusohjelmoinnilla. Erittäin huomionarvoista on Lisa-Marien mahtava laulusuoritus erityisesti suomen kielen osalta!"

Vuoden 2005 Blood Sample -levyllä julkaistun kappaleen soundipuoli päivitettiin, ja suomenkieliset säkeistöt saivat saksalaisen naislaulajan myötä täysin uuden vivahteen.

Waltarin juhla-albumin julkaisupäivänä 26. marraskuuta on luvassa erilaisia juhlallisuuksia, joista yksi on Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa kello 13 kuultava "minikeikka", jossa Kärtsy Hatakka ja Sami Yli-Sirniö esiintyvät yhdessä levylläkin Sykkii ja n.u.k.u -biisissä kuultavan koulun kuoron kanssa.

3rd Decade – The Anniversary Edition -albumilta on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä. Barbe-Q-Barbiesin Nikin kanssa tehty Misty Man 2021 sekä Marko Hietalan kanssa tehty Below Zero 2021. Levyn julkaisee saksalainen Metalville Records.

3rd Decade – The Anniversary -albumin biisilista:
1. Waltari feat. Jürgen Engler - Merry Go Round
2. Waltari feat. Marko Hietala - Below Zero 2021
3. Waltari & Bomfunk MC's - Skyline (remix)
4. Waltari & Eläkeläiset - Ehtoopuolella
5. Waltari feat. Kevin Ridley & Nuorisokuorot Sykkii ja n.u.k.u - So Fine 2021
6. Waltari & Angelit - Step Outside
7. Waltari feat. Jonne Järvelä & Jyrki 69 - In The Cradle 2021
8. Waltari feat. Niki - Misty Man 2021
9. Waltari & Lordi - Lights On 2021
10. Waltari feat. Tampere All Stars - The Stage 2021
11. Waltari feat. April Art - Helsinki 2021


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uniklubi julkaisi uu... Disney+ esittää: uus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova