Tuorein sisältö

Disney+ esittää: uusi Disney-animaatio jouluksi, Pamela Andersonin seksinauha ja espanjalainen muotidraama

12.11.2021 klo 13.55 | Luettu: 1478 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Perjantai on "Disney+ Day". Disney+ juhlii sitä, että palvelu aloitti Yhdysvalloissa kaksi vuotta sitten. Palveluun ilmestyi jo yöllä Jungle Cruise, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Yksin kotona - oma koti kullan kallis ja muuta sisältöä.

Tiedossa on myös ennakkotietoja ja paljastuksia. Kello 16.00 alkaa lähetys Disney+:n Facebook- ja Instagram-tileillä.

Euroopan Disney+ on aloittanut tiedotteella, joka lupailee mm. eurooppalaista sisältöä. Lähitulevaisuudessa Disney+ esittää uusia alkuperäissarjoja ainakin Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta, Italiasta, Espanjasta ja Alankomaista.

Balenciaga (työnimi)
- Espanjalainen minisarja kertoo ompelijan ja kalastajan pojasta, joka ei anna lähtökohtien rajoittaa itseään, vaan luontaisen lahjakkuuden ja bisnesvainun keinoin nousee muotialan huipulle. Balenciaga on maineikas espanjalainen muotitalo.

Nautilus
- Brittisarja tavoittelee eeppisen seikkailun tuntua kertoessaan Jules Vernen luoman kapteeni Nemon syntytarinan tuoreella tavalla. Shazad Latif (Star Trek: Discovery) näyttelee Nemoa.

Wedding Season
- Englantilaissarja on sekä rikosdraama että romanttinen toimintakomedia. Katie on täydellinen morsian, jonka tapaamme hänen hääpäivänään, kun hänen puolisonsa ja koko sukunsa on kuollut. Pääosassa nähdään Rosa Salazar (Alita: Battle Angel).

Euroopan Disney+ esittää Star-välilehdellä aikuisempaa sisältöä kuin Yhdysvaltain vastine. Sex Pistols -aiheinen minisarja Pistol ja Pamela Andersonin ja Tommy Leen avioliittoa ja maineikasta seksinauhaa käsittelevä minisarja Pam & Tommy saapuvat palveluun ensi vuonna.

Encanto on Disneyn lippulaivabrändin eli Walt Disney Animation Studiosin seuraava elokuva. Teatteriensi-ilta on Suomessa 26. marraskuuta ja Disney+ esittää elokuvaa jo jouluaattona.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Waltarin Helsinki uu... MTV julkistaa lukuja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova