Tuorein sisältö

Disney-päivän pääuutinen: Tiku ja Taku kusivat käsikirjoituksen päälle

12.11.2021 klo 23.00 | Luettu: 1459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney+ täytti tänään kaksi vuotta. Palvelussa julkaistiin mielenkiintoista sisältöä, johon allekirjoittanut ei ole ehtinyt tutustua, koska Disney lupasi myös jännittäviä julkistuksia. Tämä uutinen tarjoaa toimittajan näkökulman päivään.

Pysäyttäkää painokoneet: seuraavan Predator-leffan nimi ei ole Skulls vaan Prey. 90-luvun X-Men-animaatio saa jatkoa, mikä ilahduttaa nostalgiaväkeä, jos klassikko ja jatko-osa kerrankin pärjäävät muistoille. Monet jo julkistetut ja huhutut sarjat ovat saaneet uudet logot, joten lukutaidottomat tanssivat kaduilla.

Maksavat asiakkaat voivat katsoa videon, joka kertaa Marvel-sarjojen tapahtumia ja sitten pikaisesti vihjaa tulevasta. Hawkeye, She-Hulk ja Moon Knight ovat tulossa pian. Näyttelijät ovat liikkeessä, She-Hulkin selkä vilahtaa ja on logoja.

Päivän viimeinen lehdistötiedote auttaa sisäistämään olennaisen. "Tässä on linkkejä logoihin", ja tässä on kusista avaintaidetta Tikun ja Takun pelastuspartion uudesta versiosta:


Allekirjoittanut on hemmoteltu. Yleensä näihin nettitapahtumiin kuuluu merkittäviä videoita, joita sopii jakaa eteenpäin. Disneyllä ja sen alaosastoilla on useita YouTube-kanavia, jotka eivät ole yhteensäkään julkaisseet paljoa.

Lucasfilm vastaa Star Wars -saagasta. Kanavalta löytyy yksi uusi video 80-luvun Willow-leffan jatkosarjan tekijöistä:


Disney osti puolivahingossa Ice Age -leffoista vastanneen Blue Sky Studiosin. Blue Skyltä vedettiin töpseli, mutta Ice Agea on tiedossa vielä vähän:


Sneakerella on Tuhkimo-tarinan lenkkariversio. Ensi-ilta on Disney+ -palvelussa 18. helmikuuta. Tämän trailerin laitoin kirjanmerkkeihin varhain tänään, ja sitten aloin odotella jytkyjä!


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ted Nugent julkaisi ... Blind Channel, 'We a... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

13.11.2021 klo 12.51 1 tykkää tästä

Juu. "Disney+ -päivä" oli "Twitter-ketjussa julkaistiin taas logo, joten missä on uutinen -päivä".

Muutama logo oli vihje siitä, että jostakin löytyy lisätietoja. Moni ei. Esimerkiksi Marvel.comista löytyy tällaisia otsikoita: First Look at Moon Knight, First Look at She-Hulk. Linkkien takana on ne logot ja vanhat tiedot.

Mm. Variety valittelee samaa jutussa "Disney Plus Day Tries to Deliver the Goods Without Having Many Goods".
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova