Tuorein sisältö

Blind Channel, 'We are no saints' - katso tuore video

12.11.2021 klo 22.42 | Luettu: 944 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Euroviisumenestyksen myötä "koko kansan suosikiksi" noussut Blind Channel julkaisi uuden We Are No Saints -biisin ja siihen kuvatun videon. Viisulla bändi toteaa, ettei heistä ole kansallissankareiksi.

Dark Side -jättihittiä seurasi alkusyksyllä nyt jo yli kolme miljoonaa striimiä kerännyt taisteluhenkinen Balboa sekä kansainvälinen levydiili Century Median Recordsin kanssa.

"Noustuamme suosioon meihin kohdistui musiikkialan, kuuntelijoiden ja erilaisten päättäjien toimesta hirveä määrä erilaisia oletuksia ja vaatimuksia. Monia varmasti ärsyttää meidän tyyli ravistella häkkejä - musiikillisesti ja muutenkin. Tuntui, että meistä yritettiin tehdä jotain, mitä ei oikeasti olla, parempia roolimalleja, kansallissankareita. Teimme tämän biisin vastaukseksi noihin vaatimuksiin. We are no saints".

Blind Channel starttaa biisin myötä kotimaan kiertueelle joulukuussa. Luvassa on ikärajattomia ja -rajallisia keikkoja Lahdessa, Turussa, Seinäjoella, Torniossa ja Nivalassa sekä Silja Europalla. Suomen keikkojen jälkeen bändi lähtee kuukauden mittaiselle Euroopan kiertueelle yhdessä Eskimo Callboyn kanssa.

Blind Channel: XMAS on the dark side -keikat:
03.12. Lahti, Möysän Musaklubi (S/K-18)
04.12. Turku, Logomo (S/K-18)
05.12. Seinäjoki, Rytmkikorjaamo (S/K-18)
10.12. Tornio, Teatria (keikka 1, S)
10.12. Tornio, Teatria (Keikka 2, K-18)
11.12. Nivala, Tuiskula (Keikka 1, S)
11.12. Nivala, Tuiskula (Keikka 2, K-18)
18.12. Helsinki, Silja Europa


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Disney-päivän pääuut... Foundation 1-9: josk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova