Tuorein sisältö

Arcane: League of Legends 1-4: lapsuuden viattomuus virallisesti posahti ilmaan

15.11.2021 klo 22.30 | Luettu: 664 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Happy Progress Day!


Hyppäämme ajassa. Taikateknologia on kehittänyt kaupunkia, johon emme varsinaisesti tutustuneet, tai sitten iso muutos tulee vasta kannettavien vehkeiden myötä. Pommeilla leikkineestä pikkutytöstä on varttunut minigunilla räiskivä piraatti, joka siskonsa eli ns. päähenkilön nähdessään ampuu hänet?

Lisätietoja tulee, mutta ensivaikutelmallakin on väliä. Ensimmäiset 3 jaksoa tuntuvat nyt "esiosalta", eli tarinan alkua odotellaan yhä. Jos jaksot 1-3 tahtovat profiloitua "trilogian avaukseksi", tarinalla pitäisi jo olla luotettava päähenkilö tai vastaava kantava voima.

Uhri vain muistutti pommitytön siskoa. Gangsterin adoptoimasta tytöstä on varttunut epävakaa. Sähköinen kuvakerronta muikeine ilmeineen myy sen - käsikirjoitusta paremmin. Tytöstä tuli mieleeni muppettien Crazy Harry, mutta tahdot että sanon Harley Quinn. Visuaaliset ideat puvuista lentäviin laivoihin nostavat esiin myönteisiä muistoja myös Dragon Agesta, Aarreplaneetasta ja muusta.

Nuori tieteilijä oli melkein linnaan menossa, mutta nyt hän on palvottu Steve Jobs, joten merkitys tälläkin puolella on. Käsikäyttöinen laser ei vaikuta vaarallisemmalta kuin minigunia kantava tyttö, mutta pointti on se, että tyttö ja muut roistot aikovat todistaa vaikutelman vääräksi. Kohta tarina alkaa(?)!


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Putous jatkuu jo 14 ... Ben Stiller ja Cate ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova