Tuorein sisältö

Arcane: League of Legends 1-3: tyly väliaikahuipennus lunastaa lupauksia

11.11.2021 klo 21.30 | Luettu: 750 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
The Base Violence Necessary for Change


Tiedossa on 3x3 jaksoa. Ensimmäisen setin huipennus tuntuu alustavan aikahyppyä. Nuori tiedemies suorittaa läpimurron taikuuden saralla ja slummeissa tapahtuu tragedioita, joten osioiden sävyerot kärjistyvät. Spoilereita:

Julkaisupolitiikasta johtuen olin varma, että slummiteinit menettävät oppi-isänsä nyt, mutta ehdin kyseenalaistaa uskoni, joten kerronta toimii. Setä tarjoutuu ottamaan vastuun pentujen ryöstöstä, mutta hirviömömmöpahis kidnappaa hänet, joten setää revitään useampaan suuntaan.

Pikkusisko jätetään kotiin, kun teinit yrittävät pelastaa sedän. Ryhmä ja sen dynamiikka vaikutti jo aiemmin omituisen tutulta, ja nyt oivalsin, että teinit ovat kuin Bobble, Clank ja tuittuileva Helinä-keiju. Pomotyttö mätkii aikuisia kelmejä apinan raivon ja rautahansikkaiden avulla poikien säheltäessä jotakin.

Kun itsepäinen pikkusisko saapuu hätiin pommeineen, tiedät hänen sanovan woo-hoo, kun räjähdykset väistävät sankarien juonihaarniskat - mutta olet väärässä. Ilmeisesti hän pahentaa tilannetta ja jopa tappaa kavereita. Isosisko raivostuu ja he ajautuvat erilleen. Se on hyytävää.

Ainoa heikkous on se pahis. Jakson alkaessa hän on sarjan ontoin elementti, jonka määrittelee ilkeä ilme. Tilanne terävöityy, kun hän syyttää setää menneistä traumoistaan ja toisaalta pehmenemisestä, mutta täyteläisyyden tuntua rajoittaa se, kun äijä selitetään vasta kun hänellä on väliä.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jääkiekon Karjala-tu... Musiikin brittiläine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova