Tuorein sisältö

Kings Of Leonin seksibiisi Britannian ykköseksi

17.09.2008 klo 09.51 | Luettu: 2759 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Amerikkalaisen Kings of Leon –yhtyeen uusi ja suorasukainen Sex On Fire –kappale on noussut Brittien singlelistan ykköseksi. Single on myös Suomen radioiden 43. soitetuin kappale. Sex On Fire on ensimmäinen singlejulkaisu yhtyeen 24. syyskuuta julkaistavalta Only By The Night -albumilta.

Briteissä yhtye tähditti kesällä Glastonburyn festivaalia sekä myi alle tunnissa loppuun liput joulukuussa Lontoon 02-areenalla pidettävään konserttiin. Yhtye on esiintynyt niin U2-yhtyeen kuin Pearl Jamin ja Bob Dylanin lämmittelijänä viime vuosina. Kings Of Leonille rajat on tehty rikottaviksi ja uudella albumilla Caleb, Jared, Matthew ja Nathan Followill todistavat pystyvänsä ylittämään riman kerta toisensa jälkeen.

- Kolmen albumin ja viiden vuoden kiertue-elämän jälkeen tiesimme mihin pystymme. Haluamme aina tehdä paremman albumin kuin edellinen, joten halusimme taas päästä uudelle tasolle. Ei tule koskaan tilannetta, jolloin vain tekisimme albumin ilman, että haastaisimme itsemme samalla. Tajusimme tulleemme tilanteeseen, jossa olisimme voineet olla bändi, joka teki kolme menestynyttä albumia ja katosi, tai olla tarpeeksi fiksu bändi ja tajuta, ettei monella yhtyeellä ole mahdollista tehdä neljää albumia, joten meidän tulisi ottaa kaikki ilo irti siitä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ike peruutti Nightwi... Nettivetoomuksessa v... >

Keskustelut (2 viestiä)

hole

17.09.2008 klo 10.22

mahtavaa, vidun kova bändi
lainaa
reikä

17.09.2008 klo 21.25

no on kyllä hyvä bändi. just pistin uuden levyn tilaukseen. Olis ollut lämmittämässä bob dylania suomessakin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova