Tuorein sisältö

Arcane: League of Legends 1-7: jos tämä olisi Fallout, sankari saisi vasta nyt Pip-Boyn

29.11.2021 klo 21.30 | Luettu: 572 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
The Boy Savior


Kidnapattu Vi päätyykin kaverien leiriin, jossa hän kuulee lisää slummien nykytilanteesta. Nyt päähenkilö-oletettu voi tehdä jotain jo inhoamalleen gangsterille ja harrastaa muuta yleishyödyllistä ja murehtia Jinx-siskon hulluutta. Nyt sarja on alkanut, ehkä.

Kun useamman hahmon tavoitteet kytkeytyvät ihmissuhteisiin ja he tietävät pääpiirtein saman kuin katsoja, olemme yhteisellä matkalla. Toki ensimmäisistä jaksoista saattoi sanoa samaa, mutta aikahyppy sotki rytmin.

Mukana on alustamista - mutta paino tuntuu kääntyvän tekemiseen. Lopussa kun taikapallo yritetään diplomaattisesti palauttaa eliitille, tie nousee pystyyn korruption vuoksi, ja sitten Jinx iskee, jolloin siskokset ja muut jatkavat toistensa mittailua. Perushyvän vöyhkän keskelle on pultattu hulluuden myyvä taiteellisempi pläjäys, kun Jinx muistelee lapsuuden leikkejä ennen kuin hän mahdollisesti murhaa entisen leikkikaverin.

En aidosti piittaa mutta nipotan siitä, että Vi ja mukaan tarttunut puoliouto jäykkis halailevat jo ystävinä, vaikka heidän yhteinen tuntinsa vaikuttaa kulkeneen reaaliajassa. Tiedepuolen tyypit koen yhä kuiviksi, mutta on se jotakin, että heidän moraalinsa ja siteensä rakoilevat politiikan, salailun ja omien ongelmien myötä.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vilma Alinan 'paljas... Spider-Man-tuottajan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova