Tuorein sisältö

Zorro 2.0 on valvovaa isoveljeä kyykyttävä hakkeri

01.12.2021 klo 22.00 | Luettu: 536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Zorro" tarkoittaa kettua. Varakas tilanomistaja Don Diego de la Vega käytti nimeä puolustaessaan heikko-osaisia pomppien, miekkaillen ja naamioituneena. Jos vuonna 1919 alkanutta tarinaa modernisoidaan edes parin vuosikymmenen verran, lopputulos on herkästi Batman. Elokuva nimeltä Zorro 2.0 jättää fyysisen väännön vähemmälle ainakin juonikuvauksen mukaan ja tekee Zorrosta hakkerin.

Uusi päähenkilö on Oscar de la Vega, joten hän saattaa olla sankarin jälkeläinen, eikä vain sadusta inspiroitunut heppu (esim. Lupin-sarjan tyyliin). Hän on nuori, paperiton siirtolainen, jonka hakkerinimi on z0rr0. Hänen äitinsä on jäänyt Yhdysvaltain hallintoon kuuluvan hämärän järjestön uhriksi. Hän taistelee vastaan ja oppii totuuden: järjestö uhkaa maailmanrauhaa.

Alex Rivera (Sleep Dealer, The Infiltrators) ohjaa ja kirjoittaa. Leffa luonnollisesti kommentoi ajankohtaisia amerikkalaisia teemoja, joista Rivera vahvistaa olevansa kiinnostunut. Nykyään köyhiä siirtolaisia kytätään huipputeknologian avulla, mutta z0rr0 voi tasata tilanteen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suurin pudottaja Suo... The Matrix Resurrect... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova