Tuorein sisältö

HBO törsäsi 30 miljoonaa peruttuun Game of Thrones -esiosaan

02.12.2021 klo 19.30 | Luettu: 959 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thrones saa esiosasarjan ensi vuonna, kun House of the Dragon alkaa HBO Max -palvelussa. Muitakin esiosia on kehitteillä.

Ensimmäinen yritys tuli kalliiksi. Nimeämättömän sarjan oli tarkoitus mennä 10 000 vuotta menneisyyteen ja kertoa, kuinka pääsarjan isot ideat kuten pitkä talvi saivat alkunsa. Pääosaan palkattiin Naomi Watts ja pilottijakso kuvattiin, joten sarja vaikutti varmalta jutulta. Sitten HBO veti töpselin seinästä ja julkisti House of the Dragonin, joka tehdään ilman pilottijaksovaihetta.

Entinen HBO-pomo Bob Greenblatt kertoo, että pilottijaksoon oli käytetty yli 30 miljoonaa dollaria, kun hän ilmestyi maisemiin. Kun hän näki jakson, hän ei kokenut sen toimivan tai olevan kunniaksi alkuperäiselle sarjalle. Hän oli helpottunut, kun muut olivat samaa mieltä.

Greenblatt ymmärsi, että pilottivaiheen on tarkoitus suojella brändiä, mutta hän yllytti muita etenemään nopeasti korvaavan sarjan suhteen: tehdään jotakin hienoa mihin uskomme tai jätetään tekemättä, mutta ei tuhlata. Hän uskoo House of the Dragonin olevan mahtava sarja, vaikka riskejä on olemassa.

HBO ei kommentoi. Greenblattia haastatellaan kirjassa Tinderbox: HBO's Ruthless Pursuit of New Frontiers.


Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cobie Smuldersin Mar... Tv-sarjan Jack Reach... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova