Tuorein sisältö

Cowboy Bebop 1-5: toisten pallien leikkaaminen on niin nähty

18.12.2021 klo 19.05 | Luettu: 818 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Darkside Tango


Pääjuoni käsittelee Jet Blackin menneisyyttä kyttänä "1920-luvun Chicagossa". Vaikutelma on halvan 90-lukumainen, kun tyypit käyskentelevät käytännössä nykyajassa, mutta asut ovat kärkeviä ja poskeen on liimattu kyborginosa. Pääväreillä filtteröity kuvasto ja kameran sohiminen valoilla jäivät paremmin mieleeni kuin modernit tehosteet.

Takauma: kun Black oli saada kiinni roiston, joka tietää kyttien korruptiosta, Blackia ammuttiin ja hän menetti kaiken. Oletan syyllisen olevan tarkoituksella selvä (vaihtoehtoja on yksi), mutten tiedä miksi tämä piti katsoa. Olisi vaikeampaa keksiä kliseisempi taustatarina kytälle kuin vähemmän kliseinen.

Vicious-gangsterin osioon kuuluu sivumaininta, jonka mukaan hullu kollega nimeltä "Eunukki" sai nimen odottamattomasta syystä. Käsitin idean ensin siten, että Eunukki syötti omat kiveksensä vihamiehelleen, joten odotan selvästi liikaa. Eunukki on ihan normaali psykopaatti, mutta koominen pohjavire hämäsi.

Spike ei luota Fayeen, mutta kun he joutessaan höpisevät ja kaljottelevat, Spike uskoo Fayen olevan asiallinen palkkionmetsästäjä. Odotukset rikkoutuvat, kun tilanne sujuu simppelimmin ja harmonisemmin kuin kliseet velvoittavat? Se on kauneinta, mitä jaksosta voi sanoa.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valtteri Bottas 'pot... 70's Show -tähti on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova