Tuorein sisältö

Cowboy Bebop 1-6: päivä jona pahimman pahiksen IRC-botti sanoi haist' kukkanen

08.01.2022 klo 21.30 | Luettu: 871 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Binary Two-Step


Lopetetun sarjan seuraaminen on muuttunut simppelistä huvista yhdyskuntapalveluksi. Teoriassa ihmissuhteet voisivat jo olla (hyvien) leffojen jatko-osien tasolla, mutta Spike märehtii entistä romanssia virtuaalitodellisuuteen vangittuna ja Faye avautuu satunnaiselle sänkyyn kellistämälleen mekaanikolle. Kyse on lähinnä tarpeista, jotka olisi voinut elävöittää sarjan alussa.

Tarkemmin sanoen Spike jäljittää mysteeritohtoria, joka paljastuu tekoälyksi, ja päätyy kokovartalo-Matrixin manipuloitavaksi kokeillessaan VR-laseja. Kun häntä pelastellaan, hän kokee vaisuja skenaarioita ja "freudilaisesti lipsauttaa" katsojille sen, mitä hän exästä ajattelee. Hän voisi naista suojella, tai hänestä luopua, eli joskus hän tulee sanomaan jotakin oikealle akalle.

Kokemus jää vaivaamaan Spikeä. Etenikö ns. pääjuoni verrattuna siihen, että aiemmin Spiken menneisyyden demonit ovat oikeasti tehneet asioita? Ei, mutta vastaan: ihan sama. Spiken ja geneerisen missin sidettä tämä ei juuri elävöittänyt. Pahis sentään muikeasti muikistelee ja Spiken suhde häneenkin on luonnosteltu, joten siihen tällaisten stunttien kannattaisi panostaa.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pixar-fanit näkevät ... Kulttisankari Scott ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova