Tuorein sisältö

Dwayne Johnson salamoi messuilla & uusi Black Adam -traileri

24.07.2022 klo 18.10 | Luettu: 854 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dwayne Johnson uskoo niin vilpittömästi Black Adam -elokuvaan, että into ihan tarttuu? Hahmolla on pitkää historiaa, mutta hän on suosiossa lähempänä Morbiusta kuin Jokeria.

Johnson on kertonut mm. tahtovansa olla uransa parhaassa kunnossa tätä leffaa varten. Puvussa ei ole toppauksia. Moni julkkis saapui San Diegon Comic-Con-messuille "se on moro, nääs" -asenteella, mutta Johnson päätti putkahtaa esiin trikoissa ja salamoiden.


Johnson on toistellut puolivirallista mainoslausetta: DC-universumin voimasuhteet menevät uusiksi. Muutkin asianomaiset ovat toivoneet leffan olevan jonkinmoinen uusi alku, mikä on siinä mielessä erikoista, että leffa sijoittuu Man on Steelin vuonna 2013 aloittamaan jatkumoon ja multiversumileffa The Flash tulee varmemmin muuttamaan asioita ensi vuonna.

Kiintoisaa on sekin, että Johnsonin leffa olisi helposti voinut aloittaa DC-universumin. Johnson on pyörinyt Black Adamin ja Shazamin ympärillä vuodesta 2006 lähtien. Nykyiseen suosioon hän nousi karkeasti sanoen vuosina 2011-2013.

Black Adam saa leffansa lokakuun loppupuolella. Hänet esitetään antisankarina, joka on kantanut kaunaa universumille itselleen tuhansien vuosien ajan. Pierce Brosnanin näyttelemä Dr. Fate johtaa tiimiä, joka yrittää kesyttää herra karpaasin, jonka on voimakas kuin Teräsmies.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pontevan painajaisma... DBTL-festivaalin aik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova