Tuorein sisältö

Mamma Mia!:n mukana saa laulaa kohta Suomessakin

19.09.2008 klo 21.00 | Luettu: 4445 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

ABBAn hittibiisejä hyväksikäyttävä musikaali Mamma Mia! on menestynyt meillä ja maailmalla: Suomessa elokuvan on nähnyt jo yli 280 000 henkilöä, mikä tekee siitä vuoden toiseksi katsotuimman elokuvan. Joskus kovaakin kritiikkiä saaneen teoksen ystävät pääsevät todistamaan lojaaliutensa 17.10. alkaen Helsingissä, Turussa ja Tampereella, kun Suomeen saapuu "Laula mukana!" -versio. Moisia ei ole maassamme aiemmin nähty.

Finnkino kuvailee elämystä seuraavasti:

Mamma Mian laulukohtausten tekstitys on englanniksi ja tekstin väri muuttuu karaokesta tutulla tekniikalla. Dialogi on tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi kuten elokuvan tavallisessakin versiossa. Yleisön on helppo laulaa mm. Meryl Streepin, Pierce Brosnanin, Colin Firthin, Amanda Seyfriedin, Julie Waltersin, Stellan Skarsgårdin ja Christine Baranskin kanssa pop-klassikoita kuten Dancing Queen, SOS, Mamma Mia, Super Trouper ja Gimme, Gimme, Gimme.

Lähde: Finnkino

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Edward Norton tuskin... Stephen Chow ja Seth... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

19.09.2008 klo 23.00

Eikö toi musikaali ole menossa jo? Muija menee kavereidensa kanssa katsomaan sitä huomenna Hartwall-areenalle...Nokitan heti The Rocky Horror Showlla kun joskus taas tulee..vai ehkä on parempi että keksinkin muuta.

E: Jaaha "Laula mukana!" -elokuvaversio..eli hätäinen lukeminen laittoi mokaamaan.
lainaa
jaro

21.09.2008 klo 22.16

Mahtaakohan toimia suomessa, sen verran vaisua porukkaa suomalaiset että kehtaavatkohan laulaa :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova