Tuorein sisältö

Stephen Chow ja Seth Rogen supersankareiksi!

20.09.2008 klo 03.59 | Luettu: 4505 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kovassa nosteessa oleva koomikko Seth Rogen (Paksuna, Superbad) on puuhastellut humoristisen supersankarielokuvan Green Hornet parissa jo hyvän aikaa.

Rogen kertoi taannoin toivovansa, että toimintakomedian legenda Stephen Chow (Shaolin Soccer, Kung Fu Hustle) näyttelisi Green Hornetin apulaista, Katoa. Samannimisessä 60-luvun tv-sarjassa hahmoa näytteli Bruce Lee.

Columbia Pictures on nyt vahvistanut, että Chow paitsi näyttelee Katoa, myös ohjaa elokuvan. Käsikirjoitus on Rogenin ja Evan Goldbergin käsialaa: miehet kirjoittivat yhdessä myös hittikomedian Superbad. Ensi-ilta on kesällä 2010. Chow sanailee asiasta seuraavaa:

"Olen innoissani Green Hornetista - se on selvää, olin tv-sarjan fani lapsena. Mahdollisuus astua Bruce Leen kenkiin Katona on jännittävä ja saa nöyräksi. Mahdollisuus ohjata tämä ensimmäisenä amerikkalaisena elokuvanani on yksinkertaisesti todeksi tullut unelma."

Tuottajanakin toimiva Rogen kertoo, että Chow oli hänen ja Goldbergin ensimmäinen valinta myös ohjaajaksi, ja vitsailee toivovansa, ettei Chow tajua, etteivät he olekaan Wachowskin veljekset. Green Hornetista on tarkoitus tulla intensiivinen toimintaleffa, jonka huumori kumpuaa Green Hornetin ja Katon vuorovaikutuksesta.

Green Hornet on naamioitu etsivä, joka seikkaili ensimmäistä kertaa radiokuunnelmissa 30-luvulla. Kato on hänen kamppailulajit taitava henkivartijansa.

Lähde: Superhero Hype

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mamma Mia!:n mukana ... Veteraanirumpali Ear... >

Keskustelut (4 viestiä)

Ukko

20.09.2008 klo 09.43

Olenko ainoa jonka mielestä Seth Rogen ei ole tehnyt vielä yhtään hauskaa elokuvaa?
lainaa
Databa

Rekisteröitynyt 06.04.2007

20.09.2008 klo 10.26

Itseasiassa, olet.
lainaa
joonas

20.09.2008 klo 13.12

Tai itse asiassa et.
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

20.09.2008 klo 14.04

Sellainen tunne on, että Stephen Chow täyttää Bruce Leen saappaat (Green Hornet elokuvan näkökulmasta) reilusti ja hyvällä onnella tuo tuplasti ulottuvuutta Katon rooliin. Ainoa kysymysmerkki on miten Chown ohjaus luonnistuu näin länsimaalaisittain? Ainakin viimeisimmällä kerralla Chow onnistui luomaan länsimaalaisesti kerrotun aasialaisen elokuvan.

Lupsakkaa Seth Rogenia ei ihan ensikuulemalta laittaisi Britt Reidin kaltaisen "super"sankarin rooliin. Onko sillä oikeastaan väliä kuka sen roolituksen ottaa kunhan naamari sopii vaan päähän ;) Kato the Dog hoitelee pahikset, kun sankari ratkoo siinä sivussa ristisanatehtäviä ja polttelee tupakkaa...Dynaaminen Duo, Master Blaster, Majakka ja per...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova