Tuorein sisältö

Keanu Reeves kiinnostui DiCaprion ja Scorsesen sarjamurhaaja-saagasta

04.01.2022 klo 16.10 | Luettu: 1312 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Keanu Reeves neuvottelee minisarjan The Devil in the White City toisesta pääosasta. Hän näyttelee joko kunnianhimoista arkkitehtia Daniel H. Burnhamia tai juonikasta tohtoria Henry H. Holmesia, joka on sarjamurhaaja.

Sarja perustuu Erik Larsonin romaanimaiseen mutta tositapahtumia kuvaavaan kirjaan, jonka oikeudet Leonardo DiCaprio hankki yli kymmenen vuotta sitten. DiCapriolla oli mielessä Martin Scorsesen ohjaama elokuva, jota hän itse tähdittää, mutta suunnitelma muuttui jo vuosia sitten. DiCaprio ja Scorsese ovat yhä mukana tuottajina, ja Scorsese saattaa ohjata osan jaksoista. Todd Field (Little Children) on mukana ohjaajana vahvistetusti.

Tarina sijoittuu vuoden 1893 Chicagoon, jossa järjestettiin maailmannäyttely. Burnham oli siitä vastuussa. Lähellä messualuetta Holmes kidutti ja murhasi ihmisiä "murhahotelliksi" kutsutussa loukossaan.

Paramount ja ABC tekevät sarjan Hulu-palvelua varten. Disney hallitsee Hulua ja omistaa ABC:n, mutta Paramountilla on omat muuttuvat suoratoistokuvionsa, joten Euroopan esittäjää saa arvailla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rock & Wrestling Ram... The Witcher 2-4: käy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova