Tuorein sisältö

The Witcher 2-4: käytetyllä Tampaxilla loisi puutarhan tai armeijan

04.01.2022 klo 22.15 | Luettu: 1951 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
Redanian Intelligence


Saattaisin tiivistää kaiken puoliksi oikein ilman apuja, jos se olisi jutun tavoite. Juonenpätkillä on yhteys vaikka siten, että toisen osion hahmoon viitataan toisessa. Eritoten Cintra-kaupungin nimeä hoetaan. Game of Thronesin kartta-aloitusta tulee ikävä kaikkien näiden aikana, mutta 1. kausi tuntui tempovan valtakuntia suolesta.

Cintra vallattiin. Valtaajat ovat suopeita haltioille, joita sorretaan muualla. Puolihaltia Yennefer hyödyntää "maanalaista rautatietä" päästäkseen Cintraan, jossa hän kohdannee ongelmia, mutta kotona hän ei viihdy. Pöllölle puhuva karpaasi joulupukki edustaa valtiota, joka ei olisi vallannut Cintraa edelliseltä omistajalta, mutta jota mesta kiinnostaa nyt. Geralt on vannonut, ettei hän Cintraan lähde, mutta on se mentävä. #Cintra

Muistan veikeän bardin, joka nykyään helppii haltioita, joten rohkenen väittää, että noiturien vieraaksi saapuva velho Triss Merigold ei ole esiintynyt sarjassa aiemmin, vaan muistan nimen wikistä tai jonkin verran vääntämistäni peleistä. Väärin.

Ciri uneksii mystisistä monoliiteistä. Sitten paljastuu, että hänen verestään kasvaa kukkia ja että kukkaverellä noitureita tehdään. Jämäkän selvennyksen mukaan Cirin verta tippui maahan kovien treenien vuoksi. Ennen näitä satuja Triss huolehtii Cirin kuukautissiteistä lähinnä kai luodakseen arjelle uskottavuutta, mutta alitajuisesti tulkitsin kokonaisuuden siten, että Cirin supervoima on historian hedelmällisin römpsä.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Keanu Reeves kiinnos... "Venom-universumin" ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Elfviira

04.01.2022 klo 23.16 2 tykkää tästä

Erinomainen arvostelu, minäkin syön sieniä!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova