Tuorein sisältö

Brad Pitt tähdittää Top Gun: Maverickin ohjaajan Formula 1 -elokuvaa

04.01.2022 klo 19.15 | Luettu: 1838 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Brad Pitt on kiinnitetty nimeämättömään Formula 1 -elokuvaan, jonka ohjaa Joseph Kosinski. Tiimi viimeistelee neuvotteluja tarjouskilpailun voittaneen Applen kanssa. Tämä on vuoden ensimmäisiä isoja leffadiilejä.

Pitt näyttelee eläköitynyttä Formula 1 -kuskia, joka palaa tavoittelemaan kunniaa vielä kerran nuoremman kuskin oppi-isänä ja tiimikaverina.

Pitt ja Kosinski suunnittelivat aiemmin kilpa-ajoelokuvaa nimeltä Go Like Hell, jonka oli määrä kertoa Carroll Shelbystä. Matt Damon ehti näytellä Shelbyä elokuvassa Le Mans 66 - täydellä teholla.

Kosinskin töitä ovat Oblivion ja Tron: Perintö. Tänä vuonna hän saa valmiiksi kauan odotetun Top Gun: Maverickin, joka lykkääntyi jo ennen pandemiaa, ja scifijännärin Escape from Spiderhead, jota esittää Netflix.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Evelinalta Kyynelii,... "Nainen/tyttö jossak... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

OconinEstebanni

05.01.2022 klo 09.16 1 tykkää tästä

Pittin hahmo lienee siis saanee vaikutteuta häränkesyttäjä Fernando Alonsosta.
Mielenkiintoista on, miten realistista F1-maailmaa meille voidaan tarjota, sillä tuntevat brändituotteensa arvon, eikä kaiketi ole "Official F1"-merchin alainen tuotos.
lainaa
rboajgakncjd

05.01.2022 klo 16.42

prkl formulat menee yha kauemmas urhwilusta. showfanit innostuu ja ens vuonna taas uusia oho mika skandaali tapahtumia niin saadaan kiinnostusta
lainaa
fakta

05.01.2022 klo 19.40

Toivottavasti Joseph Kosinskilta onnistuu Formula 1 -elokuvan tekeminen edes hieman paremmin kuin Renny Harlinilta.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova