Tuorein sisältö

The Book of Boba Fett 2/7: suuri junaryöstö

05.01.2022 klo 22.00 | Luettu: 2528 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 2/7:
The Tribes of Tatooine


Boba uskoo olevansa poliitikkoja merkittävämpi gangsta potkaistuaan edeltäjänsä tuolilta ja värvättyään tueksi kimman ja kaksi possua. Pormestari mielistelee, mutta Jabba the Huttin serkuilla on sanottavaa. On hauska nähdä hutteja ja ylipäätään naispuolinen hirviö, jota en deittailisi; kummankin sattumuksen ollessa yhtä harvinainen. Ihan sama kuka lähetti ninjoja. Seuraamme sitä, pitääkö Boban pokerinaama ja miten takaumat pokan perustelevat.

Takaumassa Boba etenee hiekkakansan orjasta heidän ystäväkseen. Se vastaa sitä, kun valkoisista pelastajista tulee kunnia-inkkareita, mutta Boba on koeputkimaori, eikä örisevien naamariörkkien romantisointi ole banaalia. Kerronta on scifiä vain pinnallisimmassa mielessä, kun Boba opettaa "inkkareita" ajamaan harrikoilla, jotta he voivat pysäyttää junaksi kutsutun junan, mutta touhu vaikuttaa itsetietoiselta.

Boba on empaattinen uutta perhettä kohtaan ja hän elää hetkessä, joten tein samaa. Junasta ammutaan ensin. Olisi terveellistä piiloutua, mutta Boba ja örkit ovat karaistuneita kovanaamoja, joten toki he panevat hanttiin. Takaumassa on hieman dialogia, mutta osa siitäkin on viittomakieltä: käytännössä kyse on helppotajuisesta ja tunnelmallisesta kuvakerronnasta pilottijakson alun tyyliin.

Simppeleihin nautintoihin tähtäsi myös The Mandalorian, mutta Boba näyttää naamansa, joten hänestä saa otteen.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1/7 --- Jakso 3/7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuorein James Bond t... Tom Holland putoaa l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova