Tuorein sisältö

Obi-Wan Kenobi 2/6: Sithin kosto vihdoinkin spoilataan Obi-Wanille

28.05.2022 klo 21.40 | Luettu: 2332 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 2/6


"Haluatko ostaa kuolontikkuja?" Olisiko liian karua, jos Obi-Wan vastaisi tällä kertaa "joo" ennen kuin hän miettii elämänsä uusiksi?

Väsyneenä mutta motivoituneena Obi-Wan jäljittää kidnapattua prinsessaa Blade Runner -kaupungissa, naamioituen "luovasti" partaiseksi huppumieheksi ja sitten sentään Walter Whiteksi (huumelabrassa). Jäljitys on helppoa, koska kyseessä on ansa, mutta laimeat roistot eivät osaa mitään.

Rikas, brändinmukainen tuotantosuunnittelu herättää kaupungin eloon. Nuutuneen Obi-Wanin ja pikkuvanhan Leian vuorovaikutus kuplii. Valejedi Kumail Nanjiani tekee rutiinilla nanjianit ja faneihin vetoaa nyökkäys kloonisotilaiden tragedialle. Hengailuelämys ei satu, mutta lyhyt jakso tuntuu pitkältä.

Inkvisiittori Tus'Pimp Revalla saattaa olla omiakin kalavelkoja, mutta nyt haisee vain se, että Darth Vader lähetti sekundasithin entisen mestarinsa perään. Loppuvälähdyksessä Vader lilluu tankissaan kuin vissyvesikurkku, joten fiilis on "nyt mentiin", vaikka paljoa ei ole saavutettu. Jossakin välissä Obi-Wan väitti Anakinia kuolleeksi, mutta se ei ole elämyksellinen tapa painottaa, että hän tosiaan luuli Anakinia kuolleeksi, kun teemallisesti Anakin on syntynyt uudeksi hahmoksi, kuten Obi-Wan itse alkuperäistrilogiassa satuilee.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1/6 --- Jakso 3/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Willow jatkuu, mutta... 'Rokittomat vuodet 2... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova