Tuorein sisältö

Cobra Kai 4-3 ja 4-4: motivoituneen isäpuolen tunnistaa erektiohäiriöstä

06.01.2022 klo 22.00 | Luettu: 2050 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jaksot 3 ja 4:
Then Learn Fly ja Bicephaly


Yhteistyö pelaa, fiilistelee montaasi. Sitten LaRusso opettaa raggareille aasialaista kalojen kidutusta ja pääraggari Johnny vaarantaa LaRusson oppilaiden hengen, ja sekin on harmonista tässä yhteydessä. Joku sarjan fani luultavasti hyppää katolta pää edellä, mutta siksi Darwin-palkinnot keksittiin. Johnny ymmärtää oman sanomansa oikein ja saa naapurin tädin takaisin kainaloon.

"Pahikset" eivät vaikuta juuri pahemmilta, sillä käsikirjoitetussa universumissa kiusatun tulokkaan mopotus on validi taktiikka rohkaista tulevaa kovanaamaa, vaikka tosielämässä vähempikin luo persoonallisuushäiriöitä. Silver empii yhä, mutta lähtee tukemaan Reeseä, kun takaumat ovat heidän siteitään elävöittäneet.

4. jakso virittelee konflikteja harmaan sävyistä tinkimättä. Se haiskahtaa mälsälle, että Johnny on äkisti kateellinen LaRusson suosiosta, mutta homma toimii jo kun Johnny saa erektiohäiriön, ja kyse on hänen vaikeuksistaan olla isäpuoli ja isäkin. En tiedä toimisiko se tässä sarjassa, jos köyhä tyttö päätyisi "eksoottiseksi tanssijaksi" vasten tahtoaan, mutta kun kyse onkin merenneidon roolista lastenkutsuilla, olin helpottunut. Arkkivihollinen on paikalla nälvimässä.

"Sankarit" ovat astetta ikävämpi osapuoli jengien pikaisessa kohtaamisessa. Se jää avoimeksi, mikä on Silverin kanta tähän, mutta hän vaikuttaa kykenevältä sovitukseen. Harmaa puoli pelittää, ja on vielä aikaa terävöittää turnauksen panoksia, mikä on yhtä tärkeää tällaisessa.


Keskiarvo 34 jakson jälkeen:


< Kausi 4 - Jaksot 1 ja 2 --- Kausi 4 - Jaksot 5 ja 6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussin uudesta... Beavis & Butt-Head o... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

07.01.2022 klo 16.51 1 tykkää tästä

Tässä kohtaa netflix-tiivistys alkoi mielestäni taas tuntumaan, ja haittaamaan komedian ja draaman yhteiseloa. En muista käsittelitkö tätä aiempien kausien seurannoissa, mutta itselleni tuli katolla hyppelystä ja nörtin nyrkkeilysäkkinä käyttämisestä mieleen, että ilman komedialaseja Johnny vaikuttaa kahjommalta ja vaarallisemmalta kuin Kreese, joka vain ilkeästi manipuloi mutta ei mene äärimmäisyyksiin. Itse toisaalta nautin tämmöisestä epätasaisuudesta, mutta harmittelen miten se epäselventää sanomaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova