Tuorein sisältö

The Witcher 2-5: Mary Sue ja tohtori Watson

07.01.2022 klo 22.30 | Luettu: 1800 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
Turn Your Back


Tiivistetään Ciri. Prinsessana hän on realistisesti etuoikeutettu. Päähenkilö on vakaasti hänen tukenaan, muttei politiikasta vaan kohtalosta johtuen. Ciri ei sitä pyytänyt. Hän yrittää verissäpäin ansaita kunnioitusta, jolloin noiturit ihastuvat siihen vereen, joka luo kukkia ja noitureita. Vastineeksi luovutuksesta Ciri pyytää vain päästä noituriksi, mikä on kova duuni. Velho yrittää ylipuhua hänet visiolla, jossa Ciri paljastuu legendojen ennustamaksi maailmoja syöväksi tai pelastelevaksi messiaaksi, jonka perässä on Skeletor tai jotakin. Lopuksi Ciri voittaa Lotossa taktiikkanaan syntymäpäivä ja kengän numero.

Mikään ei riitä, tuumii Ciri, johon Geralt kommentoi, että ihan tarpeeksi olet. Ciri on silti parempi hahmo kuin Rey "Skywalker" ja leffojen Captain Marvel, koska hän on megajeesus toistaiseksi vain teoriassa.

Yenneferin pako takkuaa, kun bardin kohtalo huolettaa. Herra bardi kuvailee itseään pelasteltavaksi prinsessaksi, joten siinä on jakson vetoavin hahmo (myös hyvin näytellyn paniikin vuoksi). En usko lopputäkyyn, jossa mummo saatana värvää Yenneferin Ciri-jahtiin, mutta ei se kehnokaan ole.

Ulottuvuuksien välinen suhde on yksi idea, jonka uskon ymmärtäväni vain Wikin vuoksi, koska en muista mojovan hetken sitä elävöittäneen. Geralt veikkaa uusien hirviöiden käyttävän monoliitteja portaaleina. Seuranaan hänellä on hirviöportaaleja myöskin käsitelleen The Irregulars -sarjan tohtori Watson, koska tietenkin.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Erin julkaisi uutta ... Netflixin ja Wes And... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova