Tuorein sisältö

Uusi Wallace & Gromit -leffa on tulossa Netflixiin Kananlento kakkosen ohella

20.01.2022 klo 21.05 | Luettu: 1282 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixin ja Aardman-studion yhteistyö laajenee. Kananlento (Chicken Run) -leffan jatko-osa julkistettiin aiemmin, ja nyt tekeillä on myös Wallace & Gromit -duon toinen täyspitkä seikkailu. Kananlento ja Wallace & Gromit: Kanin kirous (Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit) ovat lipputulohistorian menestyneimpiä stop-motion-animaatioita, ja kehutuimpiinkin sellaisiin ne lukeutuvat.

Chicken Run: Dawn of the Nugget valmistuu vuonna 2023 ja Wallace & Gromit 2 vuonna 2024. Ensimmäinen Dawn of the Nugget -kuva alleviivaa Rockyn ja Gingerin palaavan, mutta heidän ääninäyttelijänsä vaihdetaan. Syyksi epäiltiin ensin Mel Gibsonin tilttailevaa mainetta, mutta sitten pienen kohun aiheutti se, kun Julia Sawalha kertoi Aardmanin pitävän häntä liian vanhana. Sawalhan korvaava Thandiwe Newton on vain neljä vuotta nuorempi, joten kumpikin teoria ontuu. Rockyn roolin perii Zachary Levi.

Wallace & Gromit 2:n teema on automaatio. Wallace on kaheli keksijä, ja Gromit-koira alkaa epäillä, että Wallace luottaa liikaa viritelmiinsä. Wallacen uusin luomus on "älytonttu", joka vaikuttaa saavuttavan itsetietoisuuden. Tilanne riistäytyy käsistä, joten Gromitin on pelastettava päivä ja Wallacen itsetunto.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Raid -tähden nyr... Joko huomasit, tai a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova