Tuorein sisältö

Mads Mikkelsen kenkkuilee Johnny Deppin tilalla: The Secrets of Dumbledore -traileri

13.12.2021 klo 20.55 | Luettu: 1926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Harry Potter -saaga on syöksymässä ojaan, ellei kolmas esiosa Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore onnistu vaihtamaan suuntaa. Kriitikot pitävät kaikista osista - paitsi edellisestä esiosasta. Se ei flopannut, mutta se alitti odotukset taloudellisestikin. Se yritti vakiinnuttaa Johnny Deppin näyttelemän Grindelwaldin merkittäväksi roistoksi, mutta kolmannen osan kuvausten alussa Depp sai potkut yksityiselämän epäselvyyksien vuoksi. Hänen tilallaan nähdään Mads Mikkelsen.

Kirjailija ja esiosien käsikirjoittaja J.K. Rowling aloitti saagan kohtauksella, jossa peikko hyökkää naisten vessaan. Viimeaikoina hän on saanut kritiikkiä transfobisina pidetyistä kommenteistaan. Hän ei välttämättä lähde maailmankiertueelle uutta leffaa mainostamaan, sillä häntä ei nähdä tammikuussa valmistuvassa HBO Max -spesiaalissa, joka muistelee alkuperäisiä leffoja.

The Secrets of Dumbledore kertoo pelottomasta velhoryhmästä ja yhdestä jästistä, jotka yrittävät suorittaa tehtävän Dumbledoren pyynnöstä, kun Grindelwaldin vaikutusvalta kasvaa. Kauanko Dumbledore malttaa pysyä sivussa, kuuluu virallinen kysymys. Suomen ensi-ilta on heinäkuussa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Canceloitu" Golden ... Mutta missä on Kimi,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova