Tuorein sisältö

Guillermo del Toron Pinokkio saapuu Netflixiin tänä vuonna: ensimmäinen näyte

24.01.2022 klo 16.55 | Luettu: 1012 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Oikean pojan elämästä haaveileva puunukke Pinokkio on Guillermo del Toron suosikkihahmo. Hänen mukaansa mikään taidemuoto ei ole vaikuttanut hänen tyyliinsä niin paljon kuin animaatio, eikä hänellä ole mihinkään hahmoon niin henkilökohtaista sidettä kuin Pinokkioon.

Joulukuussa valmistuva stop-motion-animaatio tarjoaa hänen näkemyksensä aiheesta. Leffasta puhuttiin jo 2008, ja del Toron mukaan se on ollut hänellä mielessä niin kauan kuin hän muistaa. Leffa ajautui vaikeuksiin viime vuosikymmenen puolivälissä, mutta sitten Netflix nappasi sen talliinsa.

Pinokkio on alunperin 1800-luvulla julkaistu satukirja. Puhuva sirkka lukeutuu hahmoihin, mutta Samu Sirkka (Jiminy Cricket) on Disneyn näkemys aiheesta. Del Toron version ensimmäinen mainos esittelee Sebastian J. Cricketin, jonka äänenä toimii Ewan McGregor.


Konseptitaidetta:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'MacGyver-fiilistä',... Arman Alizadin ohjel... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

24.01.2022 klo 18.36 1 tykkää tästä

Onneksi del Toro tekee tämän, eikä Burton. Pinokkiostahan on tulossa pelikin, "Lies of P". Olen varovaisen toiveikas että se olisi jotain kunnianhimoisempaa kuin "mitä jos Pinokkio mutta enemmän murhaamista".
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova