Emma Gaalan kaikki esiintyjät selvillä

27.01.2022 klo 09.58 | Luettu: 918 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuoden biisi sarjassa jättihitillään Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo) ehdolla oleva Portion Boys viimeistelee Emma Gaalan tämän vuoden esiintyjäkattauksen.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kokoonpano esittää liki kymmenen miljoonaa striimiä keränneen jättihittinsä yhdessä.

"Olemme äärimmäisen otettuja ja innoissamme kun pääsemme valtaamaan Emma Gaalan lavan yhdessä Matin ja Tepon kanssa! Aiomme pitää huolen siitä, että meininkiä ja vauhtia tulee riittämään", kommentoi Portion Boys.

Emma Gaalassa esiintyvät myös: Blind Channel, Chisu, Ellinoora, Gasellit, Juha Tapio ja Lauri Tähkä. Ohjelmassa on myös perinteinen tulokaspotpuri, jossa lavalle astelevat kaikki Vuoden tulokas -sarjan ehdokkaat: Arppa, Hassan Maikal, Pyrythekid, Sexmane ja VIIVI.

Lisäksi gaalassa kuullaan Cledoksen, Averagekidluken, iben ja A36:n Samma Gamla Vanliga (Remix). Myös tämä biisi nähdään ensimmäistä kertaa livenä niin, että liki koko alkuperäinen kokoonpano, ibeä lukuun ottamatta, on samalla lavalla.

Emma Gaala piti alkuperäisen suunnitelman mukaan järjestää helmikuun alussa, mutta Suomen huonontuneen koronavirustilanteen takia gaala siirrettiin toukokuun alkuun. Samalla paikka muuttui Helsingin jäähalliksi.

Nyt siirron mukanaan tulevat muutostyöt on tehty ja gaalan lipunmyynti on jälleen tästä päivästä lähtien käynnissä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Book of Boba Fet... Apu & Korpo sekä Lan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova