The Book of Boba Fett 5/7: vieraileva tähti tarinassa Ei ilman pyllynreikääni

26.01.2022 klo 23.40 | Luettu: 3258 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5/7:
Return of the Mandalorian


Ainoa asia joka tulee mieleen tästä katastrofista on se, kun South Park panttasi totuutta Cartmanin isästä esittämällä erikoisjakson Terrance and Phillip in Not Without My Anus. South Parkin stuntti vaikutti parodioivan jotakin ärsyttävää, ja nyt tiedän mitä.

Boba tarvitsee tukea, joten netissä pääteltiin, että Din Djarin kyläilee, mutta ei sitä vahvistettu, eikä Din omassa päässäni pyöri. Tämä jakso kertoo vain hänestä! The Mandalorianissa hän oli uuden vaiheen kynnyksellä paljastaessaan kasvonsa, mutta nyt hän pitää potan päässä ja kuuntelee lisää bantha poodoota hihhulikavereiltaan.

En yleensä vastusta Star Warsin ja Marvelin nykyasennetta, jossa kaikki pitää katsoa, mutta en ole nähnyt animaatioita, jotka aloittivat Mandalorian-planeettaa käsittelevän laajan juonen, eikä mikään tunnu huonommalta kerronnalta kuin yhdentekevän juonen selittely keskellä juonta, joka ei liity siihen mitenkään.

Tai no. Miten olisi toinen tarina, jossa Din tarvitsee uuden menopelin? Galaksin ainoa autokauppias asuu Boban naapurissa. Vaikka se on typerää, jaksoin toivoa, että Boba tulee nurkan takaa, mutta Din vain rassaa kiesiään ja autokauppias heittää improvisoitua läppää kuin alkuperäisen The Muppet Show'n julkkisvieras. Viimeisellä sekunnilla Din lupaa liittyä pääjuoneen - kunhan hän ensin moikkaa vauva-Yodaa ilman mitään syytä. Meneekö siihen toinen jakso?

Tämä on konseptiltaan paskimpia jaksoja joita olen nähnyt sitten 90-luvun irtonaisuuden. Kiittele jotain visuaalista juttua, niin örähdän myöntyvästi.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/7 --- Jakso 6/7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jalkapalloa Ruudusss... Emma Gaalan kaikki e... >

Keskustelut (9 viestiä)

Bub

27.01.2022 klo 07.49 3 tykkää tästä

Ei ole hetkeen tullut vastaan sarjaa jolla on näin hankala löytää identiteettiään. Ensimmäinen jakso meni tunnelmoidessa mutta sen jälkeen lähti ihan käsistä.
lainaa
Geez

27.01.2022 klo 10.32 1 tykkää tästä

Jos mandalorian jääny välistä niin aivan ulalla.
lainaa
RandpmSwinger

27.01.2022 klo 16.31 4 tykkää tästä

Kyllä tämäkin IP on ajettu jo niin pöntöstä alas, että kuka tällaista soopaa jaksaa enää katsoa? Uusi triloga oli kautta linjan niin surkea esitys, että ihan naurattaa. Sitten tulee Mandalorian, josta fanijonnet innostui, koska se ei ollut "ihan niin huono", ja nyt tätä samaa keskinkertaisuutta tuutataan tv-ruuduille usean eri sarjan vuositahtia. Hohhoijaa...
lainaa
ehaiifjw9witi

27.01.2022 klo 20.01

mita muutakaan disney tekis. ovat jo kaikki sadut pollineet ja nayttaneet aku ankkaa 100 vuotta. mitaan uutta ei tule ja ne vahatkin on jotain taman beniton tms nakosta eika ketaan kiinnosta. ruutu kiinni vaan jos ei jaksa siks sanon aku ankan myyjillekin ei moi
lainaa
Emy

28.01.2022 klo 07.37 5 tykkää tästä

Nyt oli kyllä huonoin ja selvästi tarinaa seuraamattoman tyypin arvio. Viides jakso oli kaikkein paras ja loput ovat olleetkin vähän kehnompia.

Mutta sinäänsä hauska nähdä miten Suomenkin puolella star wars hate jatkuu vaikka sequelseista on päästy yli jo aikoja sitten
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.01.2022 klo 10.34

Toistaiseksi Mandalorian menee itselläni Boban ohi sarjana ja olikin kiva saada jakso siitä sarjasta tähän väliin. Mutta. Jos mietitään että tämä jakso olisi ollut osa elokuvaa tai vaikka kirjaa, se olisi ollut kuolettavan tylsä. Jotain komeita kohtauksia, paljon palttua välissä. 2/5
lainaa
Bub

28.01.2022 klo 10.34

Emy kirjoitti:

Mutta sinäänsä hauska nähdä miten Suomenkin puolella star wars hate jatkuu vaikka sequelseista on päästy yli jo aikoja sitten

Vai että oikein star wars hate. Jos sille on oma termikin keksitty niin todennäköisesti jotain ongelmia on oikeastikin olemassa vaikka fanit ummistavat silmänsä.
lainaa
tuukas

29.01.2022 klo 12.40 2 tykkää tästä

Emy kirjoitti:
Nyt oli kyllä huonoin ja selvästi tarinaa seuraamattoman tyypin arvio. Viides jakso oli kaikkein paras ja loput ovat olleetkin vähän kehnompia.

Mutta sinäänsä hauska nähdä miten Suomenkin puolella star wars hate jatkuu vaikka sequelseista on päästy yli jo aikoja sitten


Kiitos positiivisesta kommentista, Disney tilillesi on lisätty 20+ Disney pistettä!
lainaa
8D8

10.02.2022 klo 14.57

Yksi (1) tähti? Öö tuohan oli sarjan paras jakso, sarjan nimestä huolimatta. Mando palasi rytinällä, potki persuuksille, taitteli hienon Grogu-origamin, vilkutti Greedo-lapselle, ajeli podracen ja valon taittua antoi kiiltävän haarniskansa pinnasta.

Aluksen rakenteluosio oli ihan hauska ja fanipalvelun määrä pääsiäismunineen kattavaa.

Jakso oli kaiken lisäksi hyvin ohjattu ja dialogi ei ollut totaalisen puisevaa.

Jos joku ei ole Mandaloriania nähnyt niin saa syyttää vaan itseään. Tuskin sellaista on edes yhtä miljoonassa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova