Tuorein sisältö

Kevin Costner ohjaa eeppisen länkkärin lähes 20 vuoden tauon jälkeen

28.01.2022 klo 22.15 | Luettu: 1041 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kevin Costnerin esikoisohjaus Tanssii susien kanssa voitti seitsemän Oscaria, joista kaksi meni Costnerille itselleen ohjaamisen ja tuottamisen johdosta. Hänen seuraavansa oli maailmanlopun jälkeinen scifilänkkäri The Postman, joka floppasi ja kisasi vuoden huonoimman elokuvan kultaisesta vatusta. Tasapainoisempaa (myönteistä) palautetta sai hänen länkkärinsä Armoton maa (kuvassa), joka valmistui vuonna 2003.

Costner valmistautuu ohjaamaan neljäntensä. Kyseessä on pitkään suunniteltu intohimoprojekti, joka on jälleen eeppinen länkkäri lajityypiltään. Nimi on Horizon.

15 vuoden aikavälille sijoittuva tarina kuvaa tunnelmia ennen ja jälkeen Yhdysvaltain sisällissodan. Paino on siinä, kuinka uudisasukkaat jatkoivat mantereen valloittamista luonnonvoimiin ja alkuperäisasukkaisiin törmäten. Niin sanottu "villin lännen aika" alkoi sisällissodan jälkeen.

Costner vakuuttaa tähtäävänsä rehelliseen ja moniulotteiseen kerrontaan. Hän aikoo myös näytellä, ja muuta porukkaa etsitään kevään aikana. Kuvaukset alkavat elokuussa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cobra Kai 4-9 ja 4-1... Missä ihmeessä viipy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova