Tuorein sisältö

Yellowstone saattaa päättyä Kevin Costnerin kiireisiin, mutta Matthew McConaughey on mainittu

07.02.2023 klo 23.00 | Luettu: 1279 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Moderni länkkäri Yellowstone on sen verran suosittu, että jatkosarjat reteästi omivat nimikseen numeroita. 1883 ja 1923 ovat vuosilukuja, ja kehitteillä oleva 6666-sarja kertoo Four Sixes -karjatilasta.

Alkuperäistä päähenkilöä näyttelevä Kevin Costner ei kuitenkaan saa länkkäreistä kyllikseen näissä merkeissä. Hän kehittelee eeppistä Horizon-saagaa, jonka on tarkoitus koostua useista pitkistä elokuvista.

Sisäpiirijuorujen mukaan alkuperäinen Yellowstone saattaa päättyä pian, koska Costner ei tahdo käyttää paljoa aikaa sen kuvaamiseen. Juorun mukaan sarjan vetäjä Taylor Sheridan neuvottelee Matthew McConaugheyn kanssa jatkumoon sijoittuvasta uudesta sarjasta, jossa nähdään Yellowstone-näyttelijöitä.

Lopullisia päätöksiä ei välttämättä ole tehty. Paramount-studion mukaan Costner on iso osa Yellowstonea ja Paramount toivoo tilanteen jatkuvan sellaisena pitkään. Paramount myöntää, että laajennuksia suunnitellaan ja McConaugheyn kanssa olisi mielekästä liittoutua.

Väitetysti Costnerilta liikeni 50 päivää 5. kauden ensimmäiselle puoliskolle, mutta toinen puolisko kiinnostaa häntä enää viikon verran.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Willow 1-8: jos hypp... David Hasselhoffin t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova