Tuorein sisältö

Dungeons & Dragons -tv-sarjasta vastaa Dwayne Johnsonin luottomies

01.02.2022 klo 12.55 | Luettu: 1262 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dungeons & Dragons -roolipeliin perustuva tv-sarja on löytänyt luolamestarin: Rawson Marshall Thurber ohjaa, kirjoittaa ja tuottaa. Hän on tehnyt Dwayne Johnsonin kanssa elokuvat Central Intelligence, Skyscraper ja Red Notice, joista jälkimmäistä on kuvailtu Netflixin suosituimmaksi leffaksi.

Dungeons & Dragons -brändin omistaa lelutalo Hasbro, joka haistaa verta ja yrittää viimein nostaa klassisen aiheen valtavirran suosioon. Thurberin tv-sarjan on määrä toimia peruskivenä tv-sarjojen universumille. Lisäksi tulossa on ison kankaan elokuva, joka on jo filmattu: ensi-ilta on ensi vuonna.

Kunhan lajityypille eli keskiaikafantasialle riittää katsojia, Dungeons & Dragons laajentuu luontevasti: on lähes 50 vuoden edestä pelien taustamateriaalia, sekä romaaneja ja sarjakuvia. Tosifani vain ilahtuu, jos lisää juonenkäänteitä arvotaan nopalla.

Tv-sarjaa kehitteli aiemmin John Wick -leffojen kirjoittaja Derek Kolstad. Kuva on vuoden 2000 leffasta, jonka tekijät heittivät pelkkiä ykkösiä alusta loppuun, joten tulevat projektit takuulla pistävät paremmaksi.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuskan aikataulut ju... Järvenpään Puistoblu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova