Tuorein sisältö

It Takes Two -hittipelin näytelty versio on jo suunnitteilla

01.02.2022 klo 20.35 | Luettu: 1212 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Isin ja äiteen suosikkipeli It Takes Two aikoo kokeilla onneaan näyteltynä versiona. Peli kertoo eron partaalla olevasta pariskunnasta, joka joutuu tekemään yhteistyötä, kun he muuttuvat heidän tyttärensä luomiksi nukeiksi. Pieninä nukkeina ja vauhdikkaan seikkailun keskellä he voivat luottaa vain toisiinsa: peliä ei voi pelata ilman kaveria, joka ohjaa erilailla käyttäytyvää hahmoa.

Puhetta on nyt elokuvasta tai tv-sarjasta. Pelitalo Hazelight Studios on liittoutunut dj2 Entertainment -tuotantotalon kanssa. Tulevan projektin käsikirjoituksesta vastaavat Pat Casey ja Josh Miller, jotka kynäilivät Sonic the Hedgehog -elokuvan ja sen pian valmistuvan jatko-osan. Dj2 kytkeytyy Sonic-leffoihin ja muihin peliaiheisiin projekteihin, kuten Tomb Raider ja Sleeping Dogs -sarjoihin.

Sisäpiirikohinan mukaan käynnissä on tarjouskilpailu yhteistyökumppanien kanssa. Sen ratkettua selvinnee sekin, missä muodossa pelin tarina kerrataan. Viime vuoden maaliskuussa julkaistu peli on yltänyt miljoonien kopioiden myyntiin ja myönteisiin arvosanoihin ja palkintoihin.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Snowpiercer 3-1: ymm... Miesten leijonajoukk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova