Tuorein sisältö

Peacemaker 1-6: natsien ja aivopestyjen pulliaisten sotaa odotellessa

03.02.2022 klo 21.40 | Luettu: 949 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Murn After Reading


Pistä arvostelu robottiäänen luettavaksi, niin sävy avautuu. Tyhjäkäynti tyydyttää. Pölvästit juoksevat taas poliiseja karkuun psykopatiaa katuen. Viattomia kuolee silti, joten jos naurattaa, sitähän tuntee olevansa tuhmeli. James Gunn ottaa yhä riskejä, mutta päällimmäisenä mieleen jäävät rautalankaselitykset siitä, kuinka riittävän suvaitsevaiset sarjamurhaajat voivat eheytyä itkeviksi pehmosediksi. Siksi esimerkiksi kyttää raateleva kotka tuntuu lähinnä oudolta.

Selkeä huipentuma on se, kun oksalla brassaileva Vigilante putoaa puusta! Kokin suukko liike-energialle.


Kytät jahtaavat Peacemakeria ja oma faija valmistautuu tappamaan hänet, koska... viikkoja sitten partainen hakkeri rikkoi kaikki logiikan lait. Ulkoavaruuden parasiittien hyökkäys on sivuseikka, kunnes pomoötökkä vapautuu ja ryhtyy kokoamaan armeijaa. Kuvakerronta on asiallisen kärkevää, kun parasiittiperhoset pörisevät ja samaan aikaan faija vetää demonihaarniskaa niskaan uusnatsien häntä palvoessa, vaikka kummankin uhan luonne oli jo selvä. Parvipörinän näki sielunsa silmin mm. koska The Suicide Squad kertoi täsmälleen samasta asiasta.

Se olettama meni oikein, että Peacemakerin pomon parasiitti vastustaa pahoja lajitovereitaan. "Maahanmuuttajajuoni" ja uusnatsijuoni muodostavat yhdessä vitsin automaattisesti, ja on yhä lupa toivoa nokkelaa yhteyttä, sillä ei siihen montaa lausetta tarvita.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tammikuun Kuukauden ... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova