Tuorein sisältö

Peacemaker 1-5: Body Snatchers apinalla ja tukkahevillä

27.01.2022 klo 21.30 | Luettu: 1069 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Monkey Dory


"Kärsivällisyys" tapaa olla liikojen odottamista, mutta löysin syyn sille.

Psykopaattien ero on se, että Peacemakerin faija on uusnatsi, mutta muut irtisanoutuvat rasismista. Se rinnastus on tehty, että mieliä hallitsevat parasiitit ovat "laittomia maahanmuuttajia". Tiiminjohtajalla on ötökkä, vaikka niitä tapetaan hänen johdollaan. Veikkaan, että hän ei ole roisto, vaan hän esittelee syyn tappaa lajitovereitaan, ja sitten uusnatsi pistää puvun päälle ja uhkaa kilttejäkin parasiitteja, joiden merkittävin edustaja näyttää mustalta mieheltä. Kaikki liittyy kaikkeen ja tarina on siististi paketissa, loppu?

Kerronta laahaa. Tilasin James Gunnilta hengailua, mutten sitä tunnetta, että hän pistää John Cenan keksimään nimiä puolen tunnin ajan leikatakseen siitä ylipitkän vitsin. On vahvistettu, että Gunn teki täsmälleen niin.

Parasiitit ovat Body Snatchers -tyyppinen uhka ja ravinnokseen ne tarvitsevat Soylent Greeniä, joten soppatehtaalla ammuskellaan, kunhan sankarit ovat höpisseet Hanoi Rocksista. Gunn on asian ytimessä, kun Peacemaker ja nössö hakkeri hautaavat sotakirveen höhötellen, kun hakkeri on mageesti kohdannut puhuvan gorillan moottorisahan kanssa. Tällaista olisi tarpeeksi, jos sarja osaisi tiivistääkin.

Selkein esimerkki on totuus tiiminjohtajasta. Tietoisku ei tuntunut miltään edellisen jakson lopussa. Nyt asia paljastuu järkyttyvälle hahmolle, joten nyt kyseessä olisi tujakka yllätyskäänne, jos sarja ei olisi itse sitä "spoilannut". Toinen peukkuni on puolitanassa.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uncharted-leffa on i... Johnny Depp aktivoit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova