Tuorein sisältö

Sauronin rukkanen ja läjä muita lupaavia julisteita Taru sormusten herrasta -sarjalle

03.02.2022 klo 22.45 | Luettu: 2031 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaikkien aikojen kallein tv-sarja Taru sormusten herrasta: Valtasormukset (The Lord of the Rings: The Rings of Power) alkaa Amazon Primessä 2. syyskuuta. Sarja sijoittuu J.R.R. Tolkienin fantasiamaailman "toiselle aikakaudelle", jolloin Sauron loi voimasormukset ja yritti valloittaa niiden avulla kaiken. Aikakausi päättyi, kun Sauron hävisi taistelun, joka nähtiin "kolmannesta ajasta" kertovan elokuvatrilogian alussa.

Ensimmäinen alta löytyvä juliste selkeästi viittaa siihen Sauroniin, joka nähtiin kyseisessä kohtauksessa, eikö mitä? Jos rukkanen ei kuulu Sauronille, sen täytyy kuulua hänen kätyrilleen, eli mutkan kautta hänelle? Toisaalta on todennäköistä, että Sauron ei kekkuloi tällaisessa haarniskassa siinä vaiheessa, kun hän yrittää huijata muita.

Tarkkoja tietoja on pihdattu, joten näennäisen yksinkertaisissa julisteissa riittää märehdittävää: on sormuksia ja enemmän ja vähemmän selkeitä symboleita. Kun uskot näkeväsi julisteissa kaikki legendat, on aika pelätä, ettei sarja tee muuta kuin vääntää ne rautalangasta. Olipa kerran hobitti, joka istutti Puuparran, tms.

Julisteita on julkaistu ainakin 23, joten kaikki eivät mahdu tähän. Loput löytyvät viralliselta Twitter-tililtä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsissa vuoden rea... Uusi suoratoistopalv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova