Tuorein sisältö

Hulluuden multihuipentuma alkuperäiseltä Spider-Man-ohjaajalta: uusi Doctor Strange 2 -traileri

14.02.2022 klo 14.30 | Luettu: 1192 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Doctor Strange in the Multiverse of Madness saapuu Suomeen 6. toukokuuta. Tiivistetyimmän tiivistelmän mukaan tohtori matkustaa multiversumiin uusien ja vanhojen liittolaisten kanssa ja kohtaa mystisen uuden vihollisen.

Trailerien mukaan tohtorin vaihtoehtoinen versio on tehnyt pahoja. Vanha vihollinen Mordo on maisemissa, ja hän metsästää muita velhoja, kuten hän taannoisessa lopputekstikohtauksessa lupasi. Wanda ja Wong ovat vanhoja liittolaisia, ja uusia edustaa ainakin America Chavez, joka kykenee matkustamaan ajassa ja ulottuvuuksien välillä. Loki-sarjasta tuttu Kang ei ole vahvistetusti mukana, mutta Patrick Stewart on (ei välttämättä Professori X:n roolissa).

Ohjauksesta vastaa Sam Raimi, jonka Spider-Man-leffoista löytyy pari Doctor Strange -viittausta. Monille meistä hulluuden määritelmä on se, kun Raimin Evil Deadien sankari höhöttää silmät kierossa kilpaa täytetyn peuran kanssa, mutta eiköhän tämäkin leffa ainakin viattomien pulliaisten päät räjäytä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio Rock Live -kei... Seinäjoen Vauhtiajot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova